torstai 10. elokuuta 2017

Lomalle

Huomenna Possu lähtee sitten kylpylään käyttämään sen 2 vrk:n lahjakortin, jonka hankki taannoin kuuntelemalla lomaosake-esittelyä. Pitäis vaan löytää läheltä ilmainen parkkipaikka, sillä 2 vuorokautta hotellin pihalla maksaa 20 euroa, mikä on rosvousta! Huoneeseen pitää salakuljettaa vähän naposteltavaa ja aamupaloilla pitää syödä niin, että napa paukkuu! Ja altaissa lillua koko rahan edestä. Niin lomailee köyhä Possu. ;)

5 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Hyvää lomaa! Nauti meidän muidenkin edestä!

Katselin tänään päivällä, taisi olla joku Tanskalainen maajussi tms. missä oli kaksi pientä lasta ja isä, jotka katselivat kuin äiti-Possu kieriskeli autuaana mutalammikkossa; oli NIIIN onnellisen näköinen possu, ettei tosikaan :D Oikein kateeksi kävi.

Nauti sinäkin kylpylästä ja ole onnellinen!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu nauttii. Mutta toivottavasti ei tän Possun tartte kuralätäkössä uida ;)

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Savi ja turvekylvyt ovat terveellisiä. Suosittelemme kuitenkin kaikkia ihania, lahjakortin tarjoamia kylpyjä. Toivomme sinun polskivan meidänkin puolestamme
Kunnon roiskeet kylpylässä huuhtelevat pahaamieltä jonka lomaosake-esittely meille tarjosi. Toivomme sinun löytävän sopivan parkkiruudun kävelyetäisyydeltä. Hinta on huikean kallis pysäköinnistä. Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Viikonlopun varalle ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Lahjakortti sisälsi 2 hotellivuorokautta aamiaisineen, sekä vapaan kylpylän käytön. Hoidot olis maksaneet vielä enemmän ku pysäköinti, joten sellaiseen ei varaa. Possu jätti kuitenkin kalliiseen parkkiin, kun lähistöllä oli vain 3-4 tunnin kiekkopaikkoja, ja kun oli luvattu ties mitä myrskyjäkin, niin olipa auto sitten näköetäisyydellä.

Ja Pöllön näkemä kurauintikin melkein toteutui, sillä perjantai-iltana yksi allas suljettiin, kun joku oli kakkinut siihen...