torstai 6. heinäkuuta 2017

Malttamatonta odotusta

Sallittu herkku odotuttaa itseään. Näyttää jo hyvältä, mutta toiselta puolelta on vielä ihan raaka. Kaupassa mansikkarasian hinta oli tänään 7 euroa, joten ostamatta jäi! Muutamat puutarhamansikat Possun pihalla on vielä ihan valkoisia.
Pakko siis syödä kiellettyjä herkkuja, kuten suklaapiirakkaa, karkkia ja jäätelöä. ;)

Taas teki yks kaveri Possulle oharit. Oli sovittu nähdä tänään tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Yhtäkkiä hän keksikin jotain parempaa tekemistä. Että jos nähdäänkin ens viikolla. Possu ei ihan täysin ymmärrä, mutta voi olla, että ens viikolla Possulla on pakottava tarve siivota vaikka keittiön kaappeja koko viikko. Tai istua uimarannalla. Kukapa tietää?

Nykyajan postiljooni on hidas. Possu uskoi jo, ettei tänään tuu postia ollenkaan. Kävi kuitenkin vielä yömyöhään postilaatikolla ja siellähän olikin postia. Kortti Pöllöltä jostain maailman ääristä! Kiitoksia!

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon kyytipojaksi kunnon pönikkä vaniljakermajäätelöä.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Meilläpäin mansikat vasta kukkivat, mutta torilla myydään huikeaan hintaan, ei raskita ostaa. Niinpä leivoin leipää aamusella ja kävimme retkellä metsässä. Pakasteesta syömme viimevuotisia marjoja, niitä onneksi vielä riittää. Olipa ikävästi tehty kun peruu tapaamisen viime hetkellä.

Possu Munkki kirjoitti...

Jeps. Mikään ei voita mansikoita ja jäätelöä!
Mutta mansikat maksaa tosiaan mansikoita vielä.

HPöllö kirjoitti...

Ole hyvä - ei se ihan maailman ääristä asti tullut, kun Pöllökin ehti jo lentää kotiin. Vaikka lähtö sieltä vähän tökkikin..... :)