tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kuka pelkää punasilmäistä Possua?

Tänään Possu sattui iltapäivällä vilkaisemaan itseään peilistä ja kauhistui. Toinen silmä oli kirkuvan punainen! Vaarallistako? Possu googletteli ja totesi, että ei välttämättä vaarallista tai sitten on. Possu päätti, että Possun kohdalla se ei ole vaarallista, vaan menee muutamassa päivässä ohi. Ehkä Possulla flunssa. Tai sitten se oli se jokin hyttynen, joka lauantaina uimarannalla pisti Possua silmään. Ehkä punoitus tulee viiveellä. Silmään ei ainakaan satu eikä näkökään ole sen huonompi, miten huono nyt normaalistikaan on. Ei paniikkia. Tosin liikenteessä saa varoa, etteivät muut luule Possun silmää punaiseksi liikennevaloksi. Ja ehkä silmällä voi pelotella vaikka pikkulapsia. Kuka pelkää punasilmäistä Possua?! PÖÖ!

Tänään on satanut koko päivän, kuten varmaan vähän joka puolella. Ilma on hiostavan kosteannihkeä.

Possu piti tänään herkuttoman päivän. Tosin Possu herkutteli kyllä ostamalla litran törkykalliita mansikoita, mutta marjathan on sallittuja. On muuten nälkä koko ajan, kun ei syö karkkia, joten herkuttoman päivän hyöty taitaa olla aika lailla plusmiinusnolla.


Mokakilpailuun tuli vain 2 osallistujaa. Joten Repu ja Pöllö voivat odottaa jotain pientä palkintoa joskus tässä ennen joulua, kunhan Possu saa aikaseksi raahautua postiin.

9 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Punainen on hieno väri.
Ihmiset ovat kesäterässä kilpailujen suhteen, mutta mehän voimme vaihdella palkintoja keskenämme.

Possu Munkki kirjoitti...

Joo, ja erityisen kaunis silmissä :/

HPöllö kirjoitti...

Eikös punasilmäisyys ole näin kesäaikaan ihan normaalia ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Jos ei silmä kirkastu, käy toki lääkärille näyttämässä. Mattojen pesuun kannattaa kokeilla jatkossa nestemäistä pyykinpesuainetta laimennettuna ja tuoksutttomana. Sekoita vaikka pulloon ja ruiskuta siitä matolle. Ikävää tuollainen allerginen reaktio. Voit käyttää mäntynesteen siivoukseen tai torjunta-aineena kirvoja vastaan. Siivoukseen kohteissa joista se huuhtoutuu pois eikä ehdi ärsyttää silmiäsi.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kiitos kortista ja vinkistä! Olet oikein panostanut opiskeluun terveellisestä ravinnosta ja löytänyt sen avaimen : LÄHIRUOKA! Kävimme siis torilla ostamassa kotimaisia mansikoita pakastimeen ja syötäväksi.

Possu Munkki kirjoitti...

Kunhan Possu kävi kuolaamassa. Lähiruoka on kallista. :/

Repu kirjoitti...

Possu voisi nyt tsempata. Kesä on kohta puolessa välissä.

Possu Munkki kirjoitti...

Uintikelit kesti viime vuonnakin lokakuulle asti.

Susanna Maalta kirjoitti...

Tuhannet kiitokset metsä- / koira- kortista!