tiistai 13. kesäkuuta 2017

Yksipuolinen sopimus

Vissiin anonyymien ärsyttämänä ;) Repu solmi yksipuolisesti laihdutussopimuksen Possun kanssa. Se on luettavissa edellisen postauksen alla. Jos joku ei viitti sieltä sitä ettii, niin se kommentti meni näin :
"Possu, minä luotan sinuun. Kannustukseksi laitoi tuonne blogiini oman tämän viikon painon. Kannustukseksi sen takia, että nyt me sovitaan, että kesän aikana tippuu viisi kiloa kummaltakin. Elokuun loppuun on noin kymmenen viikkoa eli keskimäärin puoli kiloa viikossa, mikä on ihan hyvä vauhti. Ensi alkuun tänään vain marjoja, vihanneksia tai hedelmiä iltapalaksi ja huomenna 14.6. ei mitään herkuksi sanottavaa. Yhden päivän kykenee olemaan herkuttelematta. Huomenna on sinun vuoro antaa ohjeet torstaille."

Aika raju sopimus. Anonyymi epäili, ettei onnistu Possulta. Ja nyt Anonyymi hihkaisee olevansa oikeassa, sillä Possu lykkää heti herkutonta päivää päivällä. Nimittäin, kun täällä on koko ajan  hihkuttu, miten Possun pitää järjestää luontoretkiä, niin huomiseksi Possu on järjestäny. Ja ohjelmaan kuuluu suklaabanaanin syönti. Se sallittaneen, koska matkakin on koko päivän patikkaretki. Anonyymit naureskelee, mutta Repu varmaan sallii lykkäyksen? Varsinkin, kun Possu nosti jo mustikkarasian pakastimesta täksi illaksi. (Mistä kellonlyömästä muuten aletaan ottaa ehtooksi, ettei saa syödä kuin marjoja ja hedelmiä?)Ja kun tää haastekin tuli äkkiä, niinku entisen pojan kosinta, ettei Possu ollu ehtiny varautua.

Eli Possu ehdottaa, että pidetäänki vasta torstaina se herkuton päivä. Tai jos Repu haluaa, niin Repu voi syödä suklaabanaanin ja retkiherkkuja puolestaan torstaina, kun Possu ei herkuttele, kunhan tekee sitten kanssa 19 km metsälenkin. ;)  Toisekseen Possun pitää saada tälle viikolle oikein kunnon muhkea aloituspaino, että pystyy helpommin saamaan ensi viikoksi puoli kiloa pois. ;) (silmänisku anonyymille)


6 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hip, hei ja hurraa! Hyvä suunnitelma, me kannustetaan ja osallistutaan siinä sivussa, siis emäntä osallistuu. Marjat ja kasvikset on herkkua, täynnä makua. Suklaabanaani on sopiva juttu noin pitkälle vaellukselle kunhan suklaan määrä on vähäinen. Kun heikko hetki yllättää, Possu Munkin on syytä ottaa käsityö käteensä, ei siinä ehdi muuta tehdäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Torstaina aloitetaan, paitsi jos joku tarjoaa töissä herkkuja, silloin on pakko ottaa, tai jos tulee yllätysvieraita.

Repu kirjoitti...

Hienoa Possu, kun hyväksyit haasteen
Torstai käy ihan hyvin, kun sinulla ei ole ollut aikaa sopeutua.
Tuo marjoja illalla on enemmän minulle, joka olen oikea yösyöppö. Sovitaan, että ilta alkaa seitsemältä (vai kuudelta?) ja sovitaan, että minä yritän pitää viikossa viisi iltaa pelkällä marja-hedelmä-kasvislinjalla. Minullehan herkut ei sinänsä ole ongelma vaan tuo iltasyöminen. Montako päivää viikossa Possu viettää herkuttomana? Minä voin olla herkuttelematta nuo viisi.

Possu Munkki kirjoitti...

No aloitetaan ensin siitä yhdestä ja katsotaan miten se sujuu 😁 oikeesti aika monta niitä pitäis olla jos haluais painoa pois.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu söi just mukillisen mustikoita. Ne oli yllättävän hyviä vähän vielä kylminä.

Laiskiainen kirjoitti...

Hieno heittäytymistä!