maanantai 26. kesäkuuta 2017

Sadepäivä

Tänään on koko päivän satanut. Jossain lähellä kai ukkostanutkin. Possu pelkäsi aamupäivällä pyykkikoneensa puolesta, ettei vaan ukkonen riko.

Jotta Possu pääsisi takaisin ruotuun, niin tässä tämän päivän Menyy :

Aamulla (n. klo 9-10) : 3 kuppia kahvia ja 2 kpl paahtoleipää Oivariini, juusto, kurkku ja tomaattitäytteellä

Iltapäivällä 8n. klo 15): Iso pala pitsaa, tomaattia ja kurkkua, lasi maitoa. 2 kuppia kahvia.

Illalla 19.30 : juusto-kurkku-tomaattisämpylä ja lasi maitoa. Jugurtti.
Ja vähän myöhemmin 3 hapankorppua, päällä Oivariinia.

Liikuntana siivousta ja jumppa, jonne Possu just kohta lähtee. Ja, pyöräilihän Possu apteekissakin tänään.

Saa kommentoida ; kehua, haukkua, valittaa, purnata, syyttää Possua, jonka huonon ruokalistan takia meni lukijan koko työpäivä/kotiasiat/loma pilalle. ;)

Mutta HUOM! Possu ei syönyt tänään mitään herkkuja, joten viikon herkuton päivä on pidetty.


4 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Minä en nyt ihan tarkalleen ole selvillä tästä sun ja Repun sopimuksesta, johon muutkin on tavalla tai toisella liittyneet, mutta ei tuo minusta kovin pahalta kuulosta.

Eikä kyllä mennyt mun päivä pilallekaan tuosta. Minä oon syönyt yhden keksin tänään. Muistaakseni. Muuten taisin syödä kiltisti.
Ja hyvä kun tuli puheeksi, huomenna pitää mennä leipäkauppaan.

Possu Munkki kirjoitti...

No me on sovittu, että Repu ei syö illalla muuta kun kasviksia, ja että Possu pitää viikossa yhden päivän, millon EI syö herkkuja. Ja että kilo viikossa pitäis näillä konstein vähetä. ;D Eli kesän lopussa kumpikin on laihtunut 5 kiloa. ;D

No ilman muuta selvää, että jotain muutakin, ainakin Possun pitäis tehdä, että siihen pääsisi. Mutta hyvä alku se yksikin herkuton päivä. Ei Possu tiedä, onko kukaan muu tähän liittynyt. Haluaako Jagulaari liittyä? Mitä Jagulaari lupaa? Possu säikähti kyllä aika lailla, kun käsitti ensin, että Jagulaari ei oo syöny tänään MITÄÄN MUUTA kuin sen yhden keksin, mutta on ilmeisesti sentään jotakin? Ihan pelkällä universumin energialla ei sentään taida elää kuin vain joku satunnainen pariskunta Iltasanomien sivuilla?

Jagulaari kirjoitti...

Siis juu kyllä olen syönyt ihan ruokaa. Just äsken söin ihan voileipää, että jaksan nukkua. Ja juustoa. Mutta vaan pari pientä palasta, kun se juusto on oikeasti Puoliskon juusto. Mutta kun se on niin ÄLYTTÖMÄN hyvää.

Nyt en kyllä voi luvata mitään, kun sinne maailmalle lähden ja sitten on ne häät.. Onneksi se lanko pitää huolen, että iltaisin syödään vain hedelmäsalaattia :) Mutta sitten kun niistä on selvitty, niin lupaan taas lopettaa tämän ylettömän herkuttelun - liikaa on mässäilty kaikenlaista herkkua.

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari se on aina menossa!