sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Saa komentaa

Nyt on Possulla riistäytyny herkuttelu niin käsistä, että nyt sais taas komentaa. Missäs Anonyymit on? Ja ihan kaikilla on siihen lupa.  Ja syy riistäytymiseen ei oo nuo juhlat, vaan Possu mässää ihan kotona. Tänäänkin osti kerrosaterian, pullan, irtokarkkeja ja suklaalevyn. Kerros, pulla ja irtokarkit on jo syöty. Suklaa on sentään vielä jäljellä. no, johtu varmaan siitäki, että Possu ei ollu siihen (klo 16) mennessä syöny vielä muuta ku kahvia ja leipää aamulla. Mut ei tää ollu satunnainen repsahdus, vaan vähän tollasta on ollu Possun ruokavalio jo pidemmän aikaa.

Mut nyt pitää lähtee kylään. Syömään lisää pullaa. Luvan kans saa motkottaa, jahka Possu palaa kotiin ;)


7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Possu pentele. Nyt jätät ne herkut heti.
Itselläni on auttanut säännöllinen ateriarytmi ja kunnon protskupitoiset ruuat (rahaa ja raejuustoa), ei oo ollut ihmeemmin mielitekoja.

Tsemppiä sinne!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Voi ressua Possu Munkkia, elämä on mennyt pois tolaltaan näissä juhlasuunnitelmissa ja lahjastressissä. Hän taitaa harjoitella juhlatarjoilun nauttimista kaiken aikaa? Olisiko meidän nyt porukalla, Anonyymi mukaan myös, opastaa Possu Munkki oikeaan arkeen takaisin? Maanantaina on tavallinen arkipäivä ja silloin syödään RUOKAA. Possu Munkki ottaa nyt roskapussin pikku kätöseensä ja sulkee kaiken herkun ja muun tarpeettoman siihen pakattuna kauas, kauas kaappiin ja kaapin ovi kiinni. Poks! Rohkaisuksi sanomme, että aina on hyvä hetki palata ruotuun. Herkuttelusta ja tarpeettomasta syömisestä jäävän energian Possu Munkki voi käyttää 1. Lahjojen hankintaan, vinkkejä saa antaa lisää! 2. Reippaaseen ulkoiluun ihanassa suvesa 3. Raportin kirjoittamiseen, miten annettu ohjeistus on noudatettu? Nyt puhallamme matkaan kesätuulen myötä Iloa, Puhtia ja Kauniita Ajatuksia kohti Possu Munkkia, ota koppi! Isäntä huomauttaa, että herkut voi postittaa hänelle...

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti asialle ei voi mitään, koska:

1) Kotona täytyy olla aina vierasvaraa, koska mitä ne vieraatkin ajattelevat, jos ei ole tarjottavaa.

2) Työpaikalla on pakko syödä herkkuja, kun työkaverit tarjoavat, ja harva se päivän jonkun tytär on saanut ajokortin tai pojan joukkue on voittanut paikallisliigan esikarsinnan jatkolohkon alustavan runkosarjan neljännesvälierän.

3) Kylässä on pakko syödä herkkuja, kun olisihan se noloa kieltäytyä ja isäntäväki saattaisi loukkaantua.

Kaikki neuvot ovat turhia, koska tämä nyt vaan on näin.

Anonyymi kirjoitti...

toinen ano vielä yrittää, mutta ei taida ite enää viitsiä kun lopputulos on aina sama :D oisko kukkien keräily ja linnunlaulu?

Repu kirjoitti...

Possu, minä luotan sinuun. Kannustukseksi laitoi tuonne blogiini oman tämän viikon painon. Kannustukseksi sen takia, että nyt me sovitaan, että kesän aikana tippuu viisi kiloa kummaltakin. Elokuun loppuun on noin kymmenen viikkoa eli keskimäärin puoli kiloa viikossa, mikä on ihan hyvä vauhti. Ensi alkuun tänään vain marjoja, vihanneksia tai hedelmiä iltapalaksi ja huomenna 14.6. ei mitään herkuksi sanottavaa. Yhden päivän kykenee olemaan herkuttelematta. Huomenna on sinun vuoro antaa ohjeet torstaille.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että ihmiset jaksavat kannustaa, mutta nuo yllä luettelemani kolme luonnonlakia valitettavasti takaavat sen, että Possumunkin paino ei tule putoamaan. Kuten kaima totesi, linnunlaulu ja luonnossa lepäily ovat tässä vaiheessa parhaat neuvot, koska mikään ei tule muuttumaan. Että ihan vaan rauhallisesti otetaan nyt ja kuunnellaan linnunlaulua.

Possu Munkki kirjoitti...

Heh. Laiskiaiselle ; Possu ei tykkää raejuustosta. Sohvalle ; 2 lahjaa on jo hankittu, ja luontoretkeilyähän Possu harrastaa koko ajan. Anonyymeille, että linnunlaulu ja kukat sopii hyvin myös liikunnanyhteyteen. Repun haasteesta pitää tehdä ihan oma postaus.