keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Pahin/hauskin mokasi?!

Possu mokailee aina. Possusta tuntuu, että kukaan muu ei sitä tee. Niinpä Possu koitti just googlettaa mokia. Tuli lukuisia juttuja Linnan Juhlien asu- ja etikettimokista. Ne ei Possua kiinnosta. Possun mielestä kukaan ei oo siellä mokannut niin pahasti, että siitä kannattaisi numeroa tehdä. Mutta miten ihmiset on mokanneet vaikka ihan tavallisilla synttäreillä tai kauppareissulla tai? Listan selaus toi pari keskustelua, joissa ei ollut kuin jokunen teini kertomassa, miten kaatoi maitolasin ruokalassa tai tanssi Sambaa opettajan edessä. (Onko se muka moka?)

Possu on mennyt juhliin vääränä päivänä, tönäissyt häissä vahingossa naapurin viinilasin nurin, mennyt rennossa asussa juhlaan, jossa kaikilla muilla oli juhla-asu (vaikka kutsussa luki rento saunailta!), lähettänyt viestin, jossa kysyi lahjaideaa kaverille, kaverille itselleen jne... Siksi Possusta olisi lohduttavaa kuulla, että muutkin mokaa, sen sijaan, että kauhistellaan eteenpäin näitä toisten tekemiä mokia (vaikka siellä Linnan Juhlissa).

Niin Possu peräänkuuluttaa nyt kaikkia kertomaan mokiaan tämän postauksen alle!! Paras moka valitaan yleisöäänestyksellä ja parhaan mokan kertoja palkitaan. Lisäksi kaikkien mokan paljastaneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto!

Eli kerro mokasi, niin nauretaan niille yhdessä!

P.s. Vaikka otsikossa lukee "pahin mokasi" nii ei oo pakko kertoo sitä kaikkein pahinta, vaan ihan itte saa valita, minkä haluaa. ;)

Mokakilpailu julistettu päättyneeksi ja pieni yllätys matkalla Repulle ja Pöllölle!

5 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Outoa. Pää löi heti tyhjää. Itsesuojeluvaisto iski. Mietin päivän ja palaan asiaan, sillä mokailuja kyllä riittää.

Repu kirjoitti...

Jokunen vuosi sitten törmäsin tuttuun joka aloitti keskustelun:
-Oikein paljon onnea!
-???
-Sinä saat vauvan. Ihanaa!
-(hiljaisuus,hikoilu,punastuminen) Olen lihonut.
(olin jo yli-ikäinenkin, ehkä tuttu mokaili, mutta noloksi tunsin itseni)

HPöllö kirjoitti...

En tiedä voiko tätä nyt ihan mokaksi sanoa, mutta nyt muutaman päivän "morkkiksen" jälkeen vähän kyllä nolottaa:
Melko raskaan, vaikkakin hauskan, viime viikon päätteeksi, vedin oikein kunnon ITKUPOTKURAIVARIT! Kyllä, ihan oikein kunnon 3-vuotiaan täydellä teholla huusin niin kovaa kuin ääntä lähti :) En sentään alentunut nimittelyyn tms.
Selkäni takana oli kuulemma seurattu tilannetta kuin pingisottelua :D


Jagulaari kirjoitti...

Herramunvereni mitä täällä Possun blogissa on tapahtunut!!!!!

Nyt vasta ehdin lukemaan vanhoja päivityksiä ja täällä on pistetty Possu ja vähän niin kuin kaikki muutkin ruotuun! Jos olisin ehtinyt lukea näitä päivityksiä aikaisemmin, niin olisin jättänyt Siskolle tarkoitetun tuliaispussin rauhaan ja keittänyt vaan teetä, vaan nyt se on myöhäistä :(

Ja.. no en kiusaa enempää, omapa on kiusaukseni, jos ei kukaan tule pyhinä käymään. Onneksi on Puolisko. Mutta lupaan olla mukana, heti kun tule Siskon luota ja kun häät on juhlittu. Eli kahden viikon päästä.

Tsemppiä Possu ja Repu ja muutkin!

Possu Munkki kirjoitti...

Ei Juhannuksena kukaan oo missää ruodussa.