perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kummilahja

Possun juhlahumuun lisätään vielä ristiäiset.
Ehdotuksia kivaksi kummilahjaksi? Ja edelleen valitettavasti pienellä budjetilla, joten Possu ei voi ostaa kuuta taivaalta. Jotain kivaa ja persoonallista. Ja mikään Possun itsetekemä ei käy, koska pojan äiti on taitava käsityöntekijä..

Kuvahaun tulos haulle nalle

6 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Jättikortti omasta sopivasta valokuvasta. Taakse joku runonpätkä ja syntymäpäivämääriä sopiva määrä. Joka vuodelle lupaus jostain yhteisestä tekemisestä (niitä retkiä) tai, jos on pitkä matka, jotain muuta vihjettä tulevasta.

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Ehdotamme satukirjaa Possu Munkin lapsuuden klassikkoa. Hyvä vaihtoehto on lautanen ja muki tai aterimet. Myös pussilakana tai lasten pyyheliina siis oikeasti kaikki käyttötavara on sopivaa. Puulelut ovat hyviä ja kestäviä. Torilta voit löytää sopuhintaan. Puukko ja lupaus käyttöopastuksesta sitten myöhemmin...

Possu Munkki kirjoitti...

Lapsiparka sais painajaisia jättiläisporsaan kuvasta. Pitänee tehdä kauppakierros joku päivä. Vielä on se kihlajaislahjakin hankkimatta.

Repu kirjoitti...

En ajatellut omakuvaa vaan jotain maisemaa tai vastaavaa. Puukko on hieno idea!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu ei vaan osaa opettaa puukonkäyttöä. :D

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Possu Munkki ehtii opetella puukon käyttöä muutaman vuoden pikkuisen kasvaessa sillä välin. Luontoretkellä voi vuolla pajupillin, kiehisiä tulen sytyttämistä varten, ja jotakin muuta vapaata muotoilua. Suomalainen puukko on hieno lahja kelle vaan, myös kihlaparille kalanperkuuta varten! Eiköhän yhteinen kalastusreissu vaikka vain kaupan kalatiskille ja kalankäsittely ole juurikin kihlaparille sopivaa. ( Meillä isäntä ostaa kalan kaupasta ja valmistaa ruuaksi. Hyvää on olut joka kerta.) Eikä sen puukon tarvitse olla kallis. Lahjan arvo ei ole rahassa vaan kivassa ideassa ja sen toimivuudessa. Jossain kaupoissa saa kaiverruksen puukon terään samaan rahaan. Joulun aikaan tämä on erityisen suosittua. Ihan kunnon leipäveitsi tai kokkiveitsi on hieno lahja kihlaparille.