sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kaikki unohtui

Viimeksi unohtui vain otsikko. Nyt Possu ei oo muistanu päivittää koko blogia. Ja mitkä ihmeen herkuttomat illat? Muistaakseen Possu lupasi pitää YHDEN herkuttoman päivän viikossa. ;)
Perjantaina oli vieraita. Lauantaina Possu itse oli vieraisilla. Sunnuntaina herkutteli ihan muuten vaan. Pitäiskös huomenna alta pois viikon herkuttoman päivän.

Viikonloppuna sattui ja tapahtui. Yksi merkillisimmistä jutuista oli, kun Possua häneteltiin!! Onko teille koskaan tapahtunut moista? Possu poikkesi matkallaan jonnekin museopuistoon kahville, kun sellainen kyltti tuli vastaan. Puistossa tuli heti innokas täti toivottamaan Possun tervetulleeksi. Possu vastasi vähän hämillään tulleensa vain katsomaan, mikä tämä paikka on.
-Hän tuli ihan oikeaan paikkaan, täti vastasi. Possu katseli ympärilleen. Kuka hän?
-Ostaako hän taimia? Täti kauppasi. Hämmennyksissään Possu osti yhden Kulleron taimen. Arveli sen menestyvän Possun pihalla, jos kerta Lapissakin. Possu kyseli hoito-ohjeita. - Hän voi katsoa netistä, kuului neuvo. Ei muuten googlettamalla löytynyt. Kasvi on nyt kuitenkin isketty Possun pihaan ja vettä päälle. Ja pihasta puheen ollen, ei mene enää pitkä aika, kun saadaan mansikoita.
Possulla on siis loma, joten Possu saattaa huidella siellä sun täällä, joten ei kannata huolestua, jos päivityksiä puuttuu. Possun painoa voidaan sitten myöhemmin oikein kunnolla päivitellä! ;)


Täällä Possu pysähtyi. Tunnistaako joku paikan?

12 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Hän sitten muistaa lomasta huolimatta käydä merkkailemassa ne pudonneet puolet kilot. Hän voi merkata viikon alimman painon, jos ennen punnituspäivää on juhlat, mutta hän ei saa unohtaa, että Repu, joka ei usko paljon mihinkään uskoo Possuun.
Kullerosta Repu voi kertoa, että vaikka kasvaa lapissa tienvarsirikkaruohona, on etelässä harvinainen lehtokasvi eli kaivannee rakkautta ja substralia. Hän voi kysyä kulleroltaan, miksi on niin outo.
Repun lapsuusmaisemissa häneteltiin lähes kaikkia, vieraita tietenkin, mutta myös sellaisia tuttuja, joista ei oltu ihan varma, ollaanko sinuja. Ja sinuistakin usein käytettiin etunimeä. Possu on hyvä ja ottaa siitä pullaa. Ei sitä sovi liian läheiseksi heittäytyä.

Susanna Maalta kirjoitti...

Aurinkoisia lomapäiviä hänelle!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu siirsi Kulleron toiseen paikkaan. Kukkapenkin keskelle, kuten netissä ehdotettiin. Ehkä se alkaa siellä kasvaa kuin rikkaruoho.

Possu Munkki kirjoitti...

P.s. Jostain syystä Possun suussa Kullero taipuu helposti Kullervoksi. Ehkä se onkin Herra Kukkasen oikea nimi?

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kullero on suloinen kasvi ja kukkii meidän naapurin pihassa komeasti. Ajattelisin, että hapan maa olisi sille hyväksi, että anna kahvinporot kylmässä vedessä kasteluksi. Siis huuhtele nokipannun kahvinporot kylmällä vedellä kullerolle. Ei tartte omassa pihassa nokipannukahveita keitellä, ihan tavalliset porot veden kera kelpaa, sieltä suodatinpussista ripottelet ja kastelukannusta vettä. Riittävä kastelu turvaa hyvän juurtumisen. Oikein reipasta ja ihanaa kulttuurilomaa! Painonhallintaan liittyen suosittelen neulomista...tai muita kädentöitä, joita taitaa olla puutarhanhoitokin.

Possu Munkki kirjoitti...

Kahvipurut järjestyy Kullervolle. Possu on kova juomaan kahvia. Ja sääkin on nyt arktinen kuin Lapissa

HPöllö kirjoitti...

Näyttää niin tutulta tuo paikka, että jos en tietäisi tai luulisi tietäväni paremmin, niin voisin melkein väittää, että olet käynyt Kärkölän Huovilan puistossa.

Possu Munkki kirjoitti...

Nyt Pöllö osu ihan napakymppiin!! Ei tarttenu alottaa hirsipuuleikkiä ;)

HPöllö kirjoitti...

Ihanko totta? No oli kyllä niin tutun näköisiä rakennuksia, on sen verran monta kertaa tullut siellä käytyä, että tunnistin ne. Voi kun olisin tiennyt, että olet noin lähellä, niin olisi käyty siellä yhdessä!
Syksyllä tulet uudestaan, kun on valon ja musiikin ilta, se on silloin todella upean näköinen -jos vaan on hieno keli, niin siellä on kiva olla :)

Possu Munkki kirjoitti...

No Pöllö tais olla sillon ite muualla lentelemässä.

HPöllö kirjoitti...

Aa, kävit jo aikaisemmin. Luulin, että kävit tällä viikolla :) Nämä kaksi päivää olen pysynyt tiukasti omassa pesässäni.

Possu Munkki kirjoitti...

Lauantaina.