sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Jokohan riittäis

Juhannus ohi. Tänään vielä tuli yksin nököttäneelle Possulle juhannusvieraita, ja lähdettiin makkaranpaistoon laavulle. Sitä ennen ja jälkeen jäätelö-lettukahvit kotona. Jokohan nyt ois vähäks aikaa herkuttelukiintiö täys? Ainaki tiistaihin saakka jolloin tulee seuraavat vieraat. ;)

Juhannustaikoja Possu ei tehnyt, mutta vähän Juhannushöpsötystä kuitenkin. Possu lähetti mökkirannasta matkaan pullopostin. Tuuli puhalsi suoraan rantaan päin, joten Possu arveli pullon rantautuvan omaan rantaan, mutta ei sitä siellä kuitenkaan näkynyt, joten ehkä se sittenkin lähti maailman merille seilaamaan. ;) Vastausta ei ole vielä kuulunut. Itse asiassa Possu ei ole koskaan saanut vastausta pullopostiin, mutta jospa tämänkertainen olisi poikkeus. ;)

JA mokia Possu peräänkuuluttaa edelleen!?

4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Possu muistaa jalon päämäärän ja herkuttomat hetket. Hyvä on juhlat juhlia ja hyvä on arkena ahertaa.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Repun muistuts on aitoa asiaa ja rehtiä kannustusta! Otetaan onkeen ihan jokainen... Lukeminen on oiva vaihtoehto herkuttelulle, sanoilla herkuttelu on kaloritonta. Otetaanko runokirjat taskuun ja luetaan tiukalla hetkellä runo, myös herkun tarjoajille? Hämmentyvät varmasti! Mitä vastaa Possu Munkki? Repuhan omistaa kirjaston, hänelle tämä on helppoa. Me muut voimme tarvittaessa vaikka opetella ulkoa jonkin sopivan värssyn? Iskelmän tai kansanlaulun sanatkin kelpaavat lausuttavaksi, ei tarvitse laulaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu ei kauheesti lue runoja.

Possu Munkki kirjoitti...

Ja Possu ahersi tänään siivouksen ja pyykit ukkosta peläten