keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Esittelyssä

Possu kävi siis lomaosake-esittelyssä hakemassa itselleen 2 vrk:n kylpylälahjakortin. Meni sinne, koska oli soittamalla kutsuttu. Soittaja oli vakuutellut, ettei tämä velvoita eikä sido mihinkään, vaan he nyt haluavat vaan ihan ehdottomasti esitellä Possulle uuden laajennetun kylpyläosan. Ja lahjoittaa Possulle sen lahjakortin. Tietysti Possulle sellainen sopi! ;)

Niinpä Possu lähti heti aamusta ajelemaan sinne kylpylälle. Vähän unisena, mutta ei se mitään. Aulassa maleksiessaan Possu hoksasi paitansa olevan väärinpäin ja riensi kiiruusti vessaan vaihtamaan nutun oikein päin. Sitten pian tulikin jo esittelijä noutamaan Possua.

Käteltiin. Ja lähdettiin sinne uuteen osaan. Istuttiin levottomaan esittelyhuoneeseen, jossa joka tietokoneen ympärillä istui sakkia.
- No, mikäs se Possun tänne sai tulemaan? Esittelijä kysyi Possun hämmästykseksi. (Sehän piti olla selvä juttu, että Possu on haluttu ja kaivattu vieras, kun monta kerta oli sitkeästi soiteltu ja maaniteltu tulemaan)
- No kun soitettiin ja maaniteltiin, Possu vastasi.
Esittelijä oli vähän ihmeissään siitä, että oli oikein soitettu!? Mitä ihmeellistä siinä? Noihan soittelee vähintään puolen vuoden välein, ja Possu on yleensä aina tarttunut kutsuun ja käynyt hakemassa lahjakortin.

Huone oli tosiaan levoton ja meluisa. Välillä oli vaikea kuulla, mitä esittelijä puheli. Possun lomatavoista kyseli. Possu kertoi liikkuvansa paljon luonnossa ja yöpyneensä joskus laavullakin. Esittelijä kirjoitti paperiin, että lomailee laavulla. Halusi sitten lähteä näyttämään Possulle ihan oikean hotellihuoneen vertailun vuoksi. Possu totesi, että on tosiaan tasokkaampaa majoitusta kuin laavulla. Sitten katseltiin tietokoneelta ulkomaan kohteita. Esittelijä ehdotti, että Possu voisi tulostaa jonkun hienon maisemakuvan seinälleen haavekohteesta, ja vilkuilla aina sitä, ja miettiä, että vielä kerran Possu on lomaosakkeen omistaja ja pääsee reissaamaan haavepaikkaansa.
Lopuksi kahden tunnin jälkeen, jonka aikana sekä Possu että esittelijä näyttivät pitkästyneiltä, esittelijä teki Possulle tarjouksen. Possu sanoi, ettei ole rahaa.  Esittelijä meni hakemaan apuvoimia. Jonkun ajan kuluttua tuli isompi ja rotevampi mies, joka esitti vielä paremman tarjouksen! Esittelijä pyöritteli silmiään, että ei olisi uskonut, että näin hyvä tarjous! Possu totesi kuitenkin, ettei ole siihenkään rahaa. Molemmat yrittivät vielä selittää, miten ainutlaatuisen tilaisuuden Possu päästää käsistään. sitten pomo häipyi. Esittelijä totesi, että kannattaa tulla uudestaan vasta sitten kun on rahaa ostaa. (Huom! Lue alusta puhelinkutsujan sanat : "Tämä ei velvoita eikä sido mihinkään, vaan he nyt haluavat vaan ihan ehdottomasti esitellä Possulle uuden laajennetun kylpyläosan. Ja lahjoittaa Possulle sen lahjakortin") Possu vastasi joo, ja mietti mielessään, että kyllä kohta kumminkin joku taas soittaa, ja vakuuttelee, miten mielellään halutaan Possu esittelyyn ilman mitään velvoituksia, ja sitten Possu taas tulee ja käy hakemassa lahjakortin.

Kumpiko sitten lienee pahempi huijari ; se joka houkuttelee ja maanittelee tulemaan muka vain esittelyyn ilman mitään velvoitteita, vai sekö joka näkee tämän läpi, mutta tulee silti ja ahneesti rohmuaa vain sen ilmaiskortin??!

7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Kyllä se, on se eka. Possu on lahjakorttinsa ansainnut.

Joskus olen harkinnut esittelyyn menoa, mutta lopulta olen ajatellut, ettei tuolla epämukavuusalueella oo lainkaan kivaa. Jos leikin kestää, niin tuo on mahtava tapa "tienata" lähes ilmainen loma.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu sai kyllä ihan kokonaan ilmaisen viikonloppuloman. 2 hotellivuorokautta 2 henkilölle, aamiaisineen + kylpylän käyttö kuuluu lahjakorttiin, jonka Possu sai. Ja Possu varaskin jo loman elokuulle. Päiväruuan tietty joutuu sit ostamaan, mutta aamupalalla voi syödä paljon varastoon. :)

Possu Munkki kirjoitti...

Tosin usein kyllä säälittää esittelijät, kun varmaanhan ne saa palkkansa sen mukaan, tuliko kauppoja.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä possu ! olit tosi rohkea kun menit ! t. vl

Repu kirjoitti...

Ei se ilmaista ole, kun pitää ensin kuunnella tuntikausia.
Minulle tarjottiin ilmaista Hesaria. Ajattelin, että kiva, otanpa päiväkahvin kanssa luettavaksi. Alkoi vimmattu myyntipuhe. Sanoin, etten tilaa. Sanoin kaikkeen, etten todellakaan nyt tilaa. Esittelijä vetäisi lehden takaisin ja sanoi: Minäpä säästän tämän jollekin sellaiselle, joka tilaa. Ilmainen on outo sana.
Hyvä paino!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on ollu noissa useinkin.
No se paino oli se viikon alhaisin.. Ehkä ens viikosta vois harkita siirtymistä kahteen herkuttomaan päivään..

Anonyymi kirjoitti...

Silmää iskien kohti uusia herk... seikkailuja.