sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Lukuviikonloppu

Eiliseltä lenkiltä palattuaan Possu haki heti Heseltä kerrosaterian. Oli nälkä, eikä jääkaapissa juuri muuta kuin valo. Sen jälkeen Possu lysähti sohvalle ja luki Pekka Aittakummun kirjoittaman kirjan Home sweet home. Kertoo pariskunnasta, joka huomaa ostaneensa hometalon. Mukaansatempaava joskin hieman synkkä kirja. on romsku, mutta perustuu kuulemma kirjoittajan omakohtaisiin kokemuksiin.
Tänään Possu taas luki Sinikka Nopolan Onko teillä tämmöistä-kirjan. Se oli hauska ja nopealukuinen. Nyt Possu ajatteli aloittaa vielä kirjaa Syytös, 7 kertomusta Pohjois-Koreasta, joten kirjoittelemisiin!6 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

No ni Possu. Kello on kohta yksi yöllä ja mun rupes tekeen mieli kalahampurilaista ja ranskalaisia. Oon syönyt niitä viimeks varmaan viime kesänä kun ajattiin Keurusselälle mutkan kautta. Jämsään oli tarkoitus mennä ja sinne me kyllä päädyttiinkin, mutta vähän me eksyttiin alku matkasta.
No, ehkä mä taas vajaan kuukauden päästä saan sen kalahampurilaiseni saan. Jaksanko odottaa?

Anonyymi kirjoitti...

Googletin Päivi Ryhäsen ja kartanot, eikä löytynyt traagisia ihmiskohtaloita, joten sattumaa kaikki polkimien katkeamiset ja ovien avautumiset...

Possu Munkki kirjoitti...

Se voi olla vaiettu tarina. Ehkä Päivi Ryhänen haluaisi asian julkisuuteen. Hänhän voi olla vaikka joku kartanon piikatyttö, eikä asiasta oo puhuttu.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kun tarkemmin ajattelee, kyseessä on todennäköisemmin vaiettu tarina. Ihmiskohtaloita on kuitenkin paljon, ja vain harva on julkinen. Kartanon piikatyttö Päivi Ryhänen.

Repu kirjoitti...

Hirveä on Possun lukuvauhti. Repu lukee yhtä ja samaa kirjaa viikon jos toisenkin. Hyvin näkyy Possun painokin voivan.

Possu Munkki kirjoitti...

Syytös on kesken. Tylsästi kirjoitettu. Taitaa jäädäkin kesken.