maanantai 3. huhtikuuta 2017

Repu voitti, ja Pöllö oli toisena

Repu arvasi oikein! (ks edellinen postaus). Possu kävi tosiaan eilen puutarhamessuilla. Possulla oli jemmassa sellainen kuponki, millä pääsi ilmaiseksi jollekin messuille tämän vuoden aikana. Possu ajatteli, että puutarhamessut vois olla kivat. Ja niin Possu suunnisti sinne.

Possu ei oo koskaan ennen ollu puutarhamessuilla. Niinpä kaikki oli uutta, jännää ja ihmeellistä! Possu ei ymmärrä puutarha-asioista oikein mitään, mutta kukkia on aina kiva katsella. Ne on niin ihania!

Ensiksi Possu eksyi kuitenkin jonnekin vene- ja mökkiosastolle. Taisi osallistua johonkin perämoottoriarvontaankin, ja toivoi, ettei vaan voita! Toive varmaan kuultiin, koska kukaan ei ole soittanut, että nyt voitit moottorin. Possu ei tiedä, mihin sellaisen moottorin olisi iskenyt. Voiskohan sen laittaa polkupyörän perään, niin sais moottoripyörän? Saunarintamalla kovinta huutoa tuntui olevan nyt iglu-saunat. Possu luuli niitä lumesta tehdyiksi, mutta ihan oikeita saunoja ne oli. Myöskin pieni savusauna oli esitteillä. Ja poreammeita ja kylpytynnyreitä. Sellanen ois aika mellevä terassilla.
Ruohonleikkureista Possu oppi, että uusimpia malleja ei tartte enää vetää käyntiin, vaan hoituu napista painamalla. Näissä on myös pussi, kuin pölynimureissa, jonne kertyy leikattu ruoho. ja ruohonleikkurin saa taiteltua kasaan kuin lastenvaunut. Sellainen ruohonleikkuri maksaa mallista riippuen noin 600-1000 euroa.

Kukkaosastolla oli vaikka minkälaisia istutuksia. Yhden kimpunsidontanäytöksen Possu seurasi. Tuli upeita kimppuja, jotka kuulemma oli lopuksi edullisesti eteisessä myynnnissä. Possu meni katsomaan. Oli siellä kimppuja, mutta ei niissä mitään hintoja ollut. Ja sehän on sen merkki, että ne EI oo halpoja. Joten Possu ei uskaltanut kysyä mitään. Se mitä Possu olisi toivonut, olisi ollut pieniä minikimppuja ja asetelmia oikeesti halvalla, vähän puoliksi mainosmielessä ostettavaksi. Mutta ei ollut. Ihan hauska silti oli käydä.

Pikku tuliainen Repulle lähti just postilaatikkoon. Ja vielä pienempi tuliainen myös Pöllölle, joka urheasti arvaili.

Entä onkos jollain oma kaivo ja kalkinpuute??

Tämän Possu lähettää ensimmäiselle ilmoittautuneelle. ;)
P.S. Päivän lätäköt :6 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Meidän mökiltä puuttuu kaivo. Tai siis on siellä kaivo, mutta siellä ei ole vettä. Johtuu siitä, kun joku naapuri teki porakaivon, niin meidän kaivoon ei tule enää vettä :( Kun meillä on vaan sellanen vanhanaikanen rengaskaivo.
Tylsää. Siis se, että meiltä vietiin vesi.

HPöllö kirjoitti...

Ei kun höh, mä luin väärin, mä luin, että sä lupasit lähettää kaivon :D
Sen kalkin saa siis joku, jolla on kaivossa vettäkin :)

Laiskiainen kirjoitti...

Komeita lätäköitä on possu löytänyt!

Possu Munkki kirjoitti...

Ihan kaivoa Possu ei messuilta mukaansa saanut, mutta jos jollain on kalkinpuute, niin täältä pesee! ;)

Repu kirjoitti...

Hienoja ovat lätäköt, mutta oudot messut, kun ei kaivoa antaneet.

Susanna Maalta kirjoitti...

Ei ole meillä omaa kaivoa. Meidän mökillä olisi, mutta valitettavasti mökki ei ole enää meidän. Kalkinpuutettakaan ei toivottavasti ole, kun syön aamui- illoin kalkkitabletin. Hehhee...