perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kiitos Susanna!

Posti muisti Possua. Tuli pääsiäiskortti Susannalta! Kiitoksia ja hyvää Pääsiäistä myös Sinulle. Possu taitaa olla nyt liian saamaton saamaan kortteja matkaan.


Possu yritti tänään uimahalliin, mutta se olikin suljettu. Isossa altaassa oli vuoto tai jotain. Meni sitten shoppailuksi. Tuli ostettua taas uusia karkkeja virpojille. ;) Plaah, oikeesti, Possua riivaa ihan mahoton makeanhimo. Täytyy varmaan pääsiäisen jälkeen aloittaa jonkinlaista lakkoa.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset rehellisistä painoluvuista, joita ei peitelty silmäniskulla.

Possu Munkki kirjoitti...

;)

Susanna Maalta kirjoitti...

Kiitos pääsiäistoivotuksesta! Millaista lakkoa olet ajatellut?

Possu Munkki kirjoitti...

Täytyy miettiä.

HPöllö kirjoitti...

Ihana kortti!

Hei, jostain muistin syövereistä kuule tuli mieleen, että olikos kromilla jotain tekemistä makeanhimoon? Siis en tarkoita mitään kromivanteita autoon vaan kromitabletteja?
Voihan sitä tietysti ne kromivanteetkin ostaa, ne on kuulemma aika kalliit, ei olis sitten enää varaa ostaa karkkia ;)

Jotkut sanoo, että se on huuhaata mutta joillekin se on auttanut. Muistaakseni itsekin söin niitä joskus, mutta mitä se sitten teki, niin se onkin eri asia... Siis että auttoiko se siihen makeanhimoon vai ei, sitä tarkoitin.

Possu Munkki kirjoitti...

Ne kromit on varmaan tosi pahoja :/

HPöllö kirjoitti...

Possu!!!

Ei ole tarkoitus nuolla niitä kromivanteita ;) Tai ainakin ne kannattaa pestä ensin jollain hyvän makuisella pesuaineella...

Ja ne tabletit varmaan (muistaakseni) niellään kokonaisena.

Sä selvästikin pistät tarkoituksella (kiusallasi, mä näen sen pikkuisen sarvipään sun olkapäällä virnuilemassa ja kieltä näyttämässä :D ) hanttiin mulle :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ei missään nimessä kannata ottaa kromitabletteja, kun niitä joutuu kuitenkin pitämään pari sekuntia suussa veden kanssa ennen nielaisua, ja siinä ajassa voi vahingossa maistaa niiden tablettien maun. Silmänisku on paljon tehokaampi keino, kuten painopäivityksistä näemme.

HPöllö kirjoitti...

Silmäniskusta jää hyvä mieli, varsinkin jos kaverina on iloinen hymy.

Possu Munkki kirjoitti...

Kaksinkertaisen tehon saavuttaa ehkä sillä, kun iskee silmää samalla kun nielaisee kromipillerin ;)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Meillä tuumitaan nyt, että makeanhimoon on jokin ihan asiallinen syy. Syötkö liian harvoin? Syötkö liian vähän? Puuttuuko ravinnostasi jokin tärkeä osa? Monipuolinen ravinto pitkin päivää syötynä eli säännölliset ateriat auttavat kaikenlaisiin mielitekoihin. Nukutko riittävästi? Univaje tekee makeanhimoa. Tutkaile asiaa oikein ajan kanssa pääsiäisenä, löydät varmasti ihan itse ratkaisun. Me tsempataan ja suositellaan marjojen syömistä.

Possu Munkki kirjoitti...

Yleensä makeanhimo iskee iltaisin. Ehkä se on vaan olevinaan jonkinlaista ajankulua, kun napostelee.