sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ulkoilua

Viime yö meni valvomiseksi, mutta tänään tuli ulkoiltua niin paljon, että luulis nukuttavan. Nukuttaa melkein nyt jo. Upea keli oli.Ja herkuteltua tuli sipseillä ja laskiaispullilla ja suklaalla ja limsalla ennen nuotiopaikalle pääsyä, sillä moni muukin oli hoksannut hienon sään, ja lähtenyt kirjaimellisesti ulos syömään. Laavulla sitten vielä makkaraa ja paahtoleipää. Ai niin, ja ennen retkellelähtöä Possu söi 12 aikaan aamupuuron marjojen kera, että jotain terveellistäkin. ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus SAA ja PITÄÄ herkutella. Olihan edellisestä kerrasta kuitenkin kulunut jo yli puoli vuorokautta.

Possu Munkki kirjoitti...

Oikeesti makkara ei oo ees hyvää, mutta piti nyt grillata, kun oli paketti jääkaapissa. Ihan yksin Possu ei onneks kuitenkaan koko pakettia syönyt. Mutta ällö olo makkarasta tulee kuitenkin.

Saiskohan unen, jos kokeilis mennä jo nukkuun? Jos onnistuis ens viikon pysymään unitavoitteissa.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Raitis ilma antaa tervettä unta. Nukkumisen ajankohdan tietää itse parhaiten. Selvästi olet jotakin hyppelemistä retkellä tehnyt, kun pieniä sieviä jälkiä oli lumessa...

Anonyymi kirjoitti...

meit anonyymejähä oli muute kaks mut ite oon vaa ollu hiljaisuudessa ja seurannu silmää vinkate sivusta :D mut jos makkara ei oo ees hyvää ni miks sitä sit oli kaapissa?

Possu Munkki kirjoitti...

Hyvä kysymys. Mutta tulee kai sitä itsekullakin välillä tehtyä vikaostoja ;) Niin vaatekaupassa kuin ruokakaupassakin. Vakavasti puhuen, Possulla oli n. viikko sitten vieraita ja oli tarkoitus lähteä nuotioretkelle, mutta sitten kaikkia ei huvittanutkaan. Niin jäi se makkarapaketti.

Repu kirjoitti...

Minä rakastan makkaraa! ja LEIPÄÄ!!!