torstai 2. maaliskuuta 2017

Pitäiskö luovuttaa?

Näköjään kumpikin on hankalaa ; ajoissa nukkumaan meno ja painonpudotus. Ei ainakaan Possulta onnistu. Pitäiskö luovuttaa jo ennen sitä 10 viikkoa? Moneskos viikko nyt mahtaa olla menossa?

3 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ehei! Nyt ei luovuteta, vastahan me aloitettiin. Kaiken uuden oppimiseen menee aikaa. Minkä ilotta oppii sen surutta unohtaa, nyt kaivataan ILOA Possu Munkin ehtoisiin. Lainaa kirjastosta iltasatuja, pääset rauhoittumaan turvallisesti ja iloisesti, kysy kirjastonhoitajalta apua kirjan valintaan.(Uskon asiantuntijoihin ja tutkittuun tietoon.) Toinen iloinen klassikko minulla suosituksena: Naruhyppely. Voisit myös näperrellä lentokoneen paperista ja lennättää sitä...

Repu kirjoitti...

Ei pitäis. Eikä pitäis olla huolissaankaan. Tuolla on monta iltaa, jolloin olet päässyt tavoitteeseen nukkumisen suhteen. Ei sitä joka kerta tartte onnistua.
Paino on erinomaisesti pysynyt samana vaikka kuinka pitkään. Minä olen tyytyväinen, jos painonnousu lakkaa. Kun on vuoden pysynyt samassa, voi ehkä ajatella, että josko seuraavana vuonna tippuis kilo. Silleen hissukseenhan se painon nouseminenkin tapahtuu.
Emme siis luovuta vaan iloitsemme siitä, mitä on.

Possu Munkki kirjoitti...

Ei rivitalossa voi hyppiä narua. Naapurit luulee maanjäristyksen alkaneen. Siks Possu käy ryhmäliikuntatunneilla.
No ehkä ens viikolla tulee mentyä paremmin nukkumaan, jahka työt alkaa. Toivottavasti.