sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kirppistelyä

Tänään Possu teki kirppiskierroksen. Yhdet farkut löyty. Niistäkään Possu ei oo ihan varma, tuleeko pidettyä. Ne oli vähän hassunmalliset Possun näkökulmasta. Omistaja on varmaan ollut sopusuhtaisen tasapaksu joka puolelta, sillä ne on mahan kohdalta niin isot, että mahtuu Possullekin, mutta isot myös jalkojen kohdalta. Kenellä voi olla reidet ja jalat yhtä paksut kuin mahakin? Possulla on jalat paljon kapeammat kuin maha, joten kun mahan laittaa piiloon puseron alle, näyttää nuo farkut liian suurilta Possulle.No, eihän sitä tiedä, vaikka Possun jalatkin vielä paksunis, mutta Possu kyllä pahoin pelkää, että sitten kasvaa myös mahakin vielä entisestään, ja sitten farkut on kuitenkin lopulta liian pienet Possulle. No, tuli ostettua kuitenkin. Menee ne vaikka kotihousuina, jos oli susiosto.
Tänään Possu on myös huutanut kilpaa huutonetissä erästä vaatepakettia. Ainakin kuvan perusteella oli tosi hyvää, ja lähes pitämätöntä vaatetta. Hinta nousi kuitenkin nopeasti ja just äsken Possu totesi, että nyt tuli kipuraja vastaan. Ostakoon kilpakumppani. Harmitti kyllä vähän.

Possu huomaa aloittaneensa jo kahdesti kappaleen sanalla tänään. Tämänkin olisi aloittanut, jos ei olisi huomannut. Myrskystä piti kertoa, että täällä on myrskynnyt, kuten tänään varmaan vähän joka puolella Suomea. Ilma oli kuitenkin auringossa suorastaan lämmin.

Hahaa, ja haluatteko kuulla hyvän vitsin?! Eräs kanssakulkija väitti tänään huomioineensa, että Possu on laihtunut, mikä oli kyllä niin paksua mielistelyä kuin vaan mielistellä voi. Mahtoikohan olla kunnallisvaaliehdokkaana? ;)

6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Ööö - no mikset olis voinut laihtua? Kun oot jatkuvasti liikkeessä, niin varmasti kutistut. Höh. Lihas painaa enemmän kuin rasva, sanotaan Tieteen Kuvalehdessäkin.
Anonyymillekin tiedoksi: ehkä siksi Possu paino pysyy samana, lihakset ne siellä kasvaa ja pitää painon samana. Ihan niin kuin muillakin.

Possu Munkki kirjoitti...

Possulla on niin hyvin kehittyneet vatsalihakset, että ne pullistuu oikein esiin, eikä ees farkut meinaa mennä jalkaan. :/

Jagulaari kirjoitti...

Sixpack :)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kanssakulkijalla on tarkka näkö, näkee tarkasti ja tulevaisuuteen: Uusi, lihaksikas ja hoikistunut Possu Munkki liikkeellä! Kauniit vaatteet piristävät ihmistä ja hoikentavat kun selkä suoristuu ja ryhti kohenee.

Repu kirjoitti...

Kannattaa uskoa kaikki kehut. Jos joku näki sinut hoikempana sinä olet hoikempi.

Possu Munkki kirjoitti...

Hoikemmuus on katsojan silmässä?