maanantai 13. maaliskuuta 2017

Irtopisteitä

Osakaisen kuntohaaste on sujunut Possulla aika heikosti. Sekä nukkumislistan että syömisten suhteen.

Mutta nyt Possu keräsi irtopisteitä tekemällä porkkanakeittoa (myös yksi peruna joukossa) ja syömällä sitä raejuuston kera. Ja siinähän on sitten myös huomispäivän ruoka valmis. Helppoa, hyvää, halpaa ja terveellistä!
Miks Possu ei oo ennen tätä keksiny??

4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Hienoa Possu! Mutta miten olet välttänyt porkkanakeiton tähän asti. Myös bataatti-,perunapurjo-,sipuli-,yms.-keitot ovat hyviä, kun maustaa mieleisekseen. Ja raejuusto kruunaa kaiken. Possu ei tykkää helposta elämästä, mutta jos joskus tlee kiire, keittojuures-perunasipuli-wokkivihannes-yms.-pakasteista saa äkkiä hyvää sosekeittoa. Vihanneskeitot raejuuston kera ovat loistavia, ravinto-opillisesti täydellisiä ruokia. Taidanpa kalakeiton loputtua keittää minäkin porkkanasoppaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Sillä kai, että Possu on laiska tekemään ruokaa.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Meille ostettiin kuusi savusilakkaa. Emäntä perkasi ne ja siinä ei pitkää aikaa kulunut. Söimme ne kahdella eri kerralla ruisleivän päällä kaupan sienisalaatilla höystettynä salaatin kera. Todella nopeaa ja herkullista. Helpot ja nopeat ruoat tuovat mukavasti vaihtelua arkeen, uunijuurekset ovat myös suosikkejamme helppoa ja maukasta.

Possu Munkki kirjoitti...

Savusilakat onkin hyviä, mutta niitä on harvemmin Possun kaupassa.
Possu kirjoitti ensin vahingossa savisilakat, - ne ei taida olla yhtä hyviä! ;)