sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ush, mikä pääkallokeli

Röh-KÄÄK, sanoi Possu, kun kurkkasi ovesta ulos! Nyt on kyllä niin liukas, että Possu tais jäädä kodin vangiksi. Sitäpaitsi siellä sataa vettä. Mites tonne lähtee ulkoileen? Häh? Vesi tekee jään entistä liukkaammaksi.

Aamukahvin ääressä Possu tässä vielä istuskelee. Viettääkös joku pyjama-päiviä? Semmoisia mainostettiin tänä aamuna netissä. Possu ei oikein usko sellaisiin. Ehkä pyjama-puolpäivän vois viettää, mutta kyllä sitten tekee mieli jo pukea päälle ja lähteä vähän vaikka ulkoilemaan. Eihän sellaisen päivän jälkeen unikaan tuu. Eri asia tietty, jos tekee vaikka yötöitä, mutta sitten pitäis pitää perään vielä pyjamayökin, ennen kuin se ois sama asia.

7 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Pyjämapäivä kuulostaa sairaslomalta meidän perheessä ja silloin pyrin vaihtamaan oloasun jos mahdollista. Hanki nastakengät tai liukuesteet kenkiin, niin pääset ulos liukastumatta. Minulla on Sievin talvikengät ja niiden pohjat ovat tosi hyvät, ilman nastojakin. Pienikin ulkoilu piristää ja sateella ilmassa on runsaasti happea. Tämän koin itse, kun kävelin kuntosalille ja takaisin kotiin.

Possu Munkki kirjoitti...

Possulla on sekä nastalenkkarit että irrotettavat nastat, mutta Possu on kokemut molemmat aika hankaliksi. Mieluummin etsii niitä sulia paikkoja, missä kulkea, ja ylittää jäätiköt varovasti ihan tavallisilla kengillä.

Laiskiainen kirjoitti...

Laiskiainen kyllä tuntee pyjamapäivät. Joskus on vaan ihana hiihtää koko päivä kotona villasukat jalassa ja pyjama päällä.

Olen pitkään harkinnut erilaisia nastakenkiä, mutten ole vielä saanut niitä hankituksi. Yritän oikein liukkaina päivinä keksiä sisäliikuntaa, kuten jumppia, crosstraineria ja ehkä jossain vaiheessa uskaltaudun sinne kuntosalille.

Tosin kuten sinisen sohvan emäntä totesi pienikin ulkoilupiristää!

HPöllö kirjoitti...

Voih... Pyjamapäivät on ihania!

Tänäänkään en olisi liikkunut kotoani mihinkään, ellei AM olisi ostanut huuto.net oikeaa aarretta! Ja vielä kotikaupungista. Käytiin hakemassa se kotiin.

Esittelen sen teille, kunhan saan sen virtapiuhan tähän koneeseen, että virtaa riittää. Varmaan huomenna tai ylihuomenna. Se on jo tulossa. *peukku*

Possu Munkki kirjoitti...

Pidetään peukkuja, että saadaan pian taas pöllö tänne virtuaalimaailmaan!

Repu kirjoitti...

Aika hienoa,että tapasit Anonyymisi kaupan kassalla. Ajattele, kun se kyttää aina sinua.
Minulla ei pyjamapäivät onnistu kahdestakin syystä. Ei ole pyjamaa. Olen aina nukkunut ja nukun nakuna, villasukat korkeintaan jalassa. Ja vaikka olis pyjama, Koirapoika pitää viedä ulos. Tosin täällä meidän suurkaupungissa ihmiset käy kesällä aamutakkisillaan ulkoiluttamassa koiransa, joten jos olisi se pyjama, voisi silläkin varmaan mennä lenkille.

Possu Munkki kirjoitti...

Pistä paremmaks ja käy sää nakuna koiralenkillä!