maanantai 6. helmikuuta 2017

Se eka päivä

Kitu-10 viikon kuntokuurin eka päivä on siis käsillä. Possulla on ollut tänään bapaapäivä. Siis vapaapäivä. (Miksköhän aina tulee otettua v:n sijaan b? Jo toinen kerta tän tekstin aikana!)

Possu pyhitti päivän suolahuoneella käyntiin. Sepä teki hyvää! Aika oli keskellä päivää, ja kun Possu ei ollut sitä ennen juonut kuin aamukahvit, niin oli tietty hurja nälkä sen jälkeen. Possu poikkesi kaupunkiostoksilla ja osti Prismasta pienen lohipalan, valmiiksi täytetyn lohipatongin (selkee kalanpuutostauti), leipää ja jotakin muuta. (Ei kuitenkaan karkkia, vaikka anonyymi niin varmasti epäileekin ;) !)

Kotona Possu söi ekaan nälkään puolet siitä patongista, ja laittoi sitten lohen uuniin.
Tadaa! Tässä Possun lounaspäivällinen :

ja lopusta lohesta ja salaatista sai huomiseksi hyvän evässalaatin.
Aika hyvä ateria, vai mitä sanotte? Kukas Possun saparon nostaa, jos ei Possu itse!

Jälkkäriksi kahvia ja pala suklaapiirakkaa. Nyt Possun saparo laskee hieman, ja kärsäkin katselee alaspäin. Possu tietää, ettei se suklaapiirakkapala olis ollut suotavaa syödä. Mutta kun se oli jäänyt viikonlopusta jääkaappiiin,  niin ei kai sitä nyt roskikseenkaan voinut heittää? Niisk. Torukaa nyt, jos raaskitte torua pientä possua, joka on just kuvannut tänne niin terveellisen aterian.

Nyt on kohta pyykkikone pyörinyt, joten vois kai ruveta kokoamaan pyykkejä, ja lähteä sitten vielä vähän ulos, kun aurinkokin paistaa niin nätisti.

Nyt on vielä jännättävänä se, miten aikaisin Possu selviää tänään nukkumaan. Ja ehkä illan mittaan tulee jotain pientä vielä naposteltuakin..

***
Possu kävi siis ihan pienen kävelyn ennen kuin aurinko meni mailleen. Ehkä noin 3-4 km. Ulkona näytti tältä :

Sen jälkeen Possu kävi vielä jumpassa.
Ja iltapalaksi söi sen toisen puolen siitä lohipatongista, Hedelmäpommijugurtin ja mysliä.

P.S. Kuu ja tähdet loistaa kirkkaasti öisellä taivaalla. Pakkastakin on -12. Kello on 22:48. Possu sulkee nyt koneen ja lähtee unta yrittelemään. Öitä kaikille! Mars nukkumaan, jos joku yökyöpeli täällä vielä kukkuu!! Tai huhuilee ;)

3 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Lounaspäivällinen näyttää hyvältä. (Paremmalta kuin mulla....)
Mun teekin näyttää elävältä :D

Mä en enää tiedä huomioidaanko mun mielipiteitä lainkaan, koska olen yleensä Possun puolella herkkuasioissa ;) - mutta joka tapauksessa olen sitä mieltä, että ruokaa, oli se sitten herkkua tai mitä tahansa, EI heitetä roskiin. Se syödään, annetaan naapurin lapsille tai viedään töihin. Ja koska nyt oli kyseessä vapaa- (tai siis Possun sanoin bapaa-)päivä, se oli syötävä itse.

Ja kävihän Possu ulkoilemassa kauniissa talvisäässä!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ihanaa, että sait nautittua auringon paisteesta ja suolahuoneesta, jumpasta ja kalasta! Suklaapiirakka meni sitten tasapainon vuoksi, ettei tulee liian terveellistä elämää vietettyä... ja mielenterveyttähän se suklaa nimenomaan hoitaa. Eli hyvä alku! Laita lämpimät sukat jalkaan, niin saat suloiset unet!

Repu kirjoitti...

Hienoa Possu! Olen ylpeä sinusta. Terveellistä ruokaa ja hyvää suklaapiirakkaa. Herkkuja SAA syödä, mutta huonoa omaatuntoa EI saa potea. Herkut syödään nauttien, sillä elämän pitää olla nautinnollista. Ulkoilu on loistava juttu. Ainoa huomautus tulee tuosta kitu-sanasta. Ei nyt ole tarkoitus kitua kymmentä viikkoa vaan elää mukavasti ja vähän petrata jossain ongelmakohdissa. Possulle riittää nyt alkuun ajoissa nukkumaanmeno. (minähän tämän polkaisin käyntiin, joten voin määräillä)
minullakin on tuo b-tauti