perjantai 3. helmikuuta 2017

Repun haaste

Repu haastaa Possun  ja kaikki ens maanantaista lähtien 10 viikon kuntokuurille. Tavoitteet ja toteutus vapaat, mutta Possulle on tavoitteeksi määritelty jo ajoissa nukkumaan meno iltaisin. Possu ite tais höpistä jotain sen suuntaista uudenvuoden tietämissä. Sillon on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, niin pakkohan jotain oli keksiä. Se on vaan perinne, tapa. Vähän sama kuin pihalla huikkastaan (ehkä?) naapurille morjens. Ei se tarkota sen kummempaa. Nyt sitten Repu ihan kettuillakseen muistutti Possua vanhoista höpinöistä, joten kai se täytyy ottaa yhdeksi tavoitteeksi. Olishan se hienoa! Mennä aikasin nukkumaan ja herätä seuraavana aamuna pirteänä ja levänneenä!Niinku jotkut. Possu ei pysty ymmärtämään aamuvirkkuja ihmisiä. Sellaisia, jotka kelloja talviaikaan siirrettäessä tuskailee, että rankkaa yrittää valvoa illalla ylimääräinen tunti, ettei aamulla heräisi liian aikaisin. Ette ikinä usko, mutta Possu on oikeesti kuullut erään ihmisen sanovan niin. ja Possu tuijotti kyllä suu auki sitä sanojaa, ja mietti, että pilaileeko tuo. Mutta ihan tosissaan se sen sanoi. Uskokaa tai älkää. Huokaus. Ja kohta siirrytään taas kesäaikaan ja pitää herätä aamulla entistä aikasemmin. Ehkä olisi siis tosiaan aihetta alkaa treenata uutta rytmiä.

Tässä kuntokuurissa on nyt se ongelma, että siinä on vähän liikaa haastetta. Possulla on niin monta asiaa, mitä pitäis saada kuntoon, että se ei tuu ikinä onnistumaan.

Mainitaan nyt ekana se kunnolla nukkuminen. Että ei olis väsyny.
Sit toisekseen Possun pitäis saada Hb nousemaan. Niin, että ois taas luovutuskuntonen. Ja sekin ehkä auttais pysymään pirteempänä. Ehkä sitte ei niin paljon unta tarttiskaa. Kesällä vois hyvin valvoo kesäyöt ja nousta silti aikasin.
Sitte pitäis saada liikuntakunto kuntoon. Possu on ihan rapakunnossa.
Ja Possun painonhallinta nyt on jo pitkän aikaa ollut ihan pelkkä vitsi. Possu kyllä tarkkailee painoa. sitä todistaa painolukemat sivun laidassa. Tarkkaillessa huomaa, että paino on noussut tasaisesti.Että vähän liikaa haastetta. Mutta possu ottaa haasteen vastaan. Possu menee ajoissa (olikohan se alkuvuoden lupaus viimeistään klo 23.30? tai aikaki ennen vuorokauden vaihtumista)nukkumaan. Heti maanantaina. Kiitos muistutuksesta Os..Repu!

4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Nyt kannatta valvoa varastoon ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Valvoin jo viime yönä.

Jagulaari kirjoitti...

Minä en lupaa mitään ääneen enkä kirjallisesti. Hiljaa itsekseni vain täällä luen mitä kaikkea Possu Munkilla on mielessä ja nyökyttelen. "juu juu, juu juu. niin minäkin, niin minäkin" Mutta mitään en ole luvannut. En ole. ;)

Possu Munkki kirjoitti...

No, pöllöt onkin yöeläimiä. ;)