torstai 23. helmikuuta 2017

Repu yllätti

Tänään Possu löysi postilaatikostaan pehmeän paketin. Se oli pakko avata heti ensimmäiseksi. Keneltä se oli ja mitähän se sisältää?

Ohoo! Hienot villasukat, nukutuskirja (mahtaakohan uni tulla, jos lukee ruumiista ;) tai sitten tulee painajaisuni) ja possukortti, jossa lukee Hyvää syntymäpäivää. Mistäs Repu tiesi, että Possulla on huomenna synttäri? On vissiin laittanu ylös allakkaan, jos Possu on sitä viime vuonna käyttäny tekosyynä herkuttelulle. ;) On Possu nytkin varannut vähän synttäriherkkuja. Töihinkin osti karkkia. Jonka saakin ihan yksin syödä, sillä työkaveri on nyt lomalla.

Se väärinkäsitys täytyy nyt oikaista, kun kortissa Repu valitteli, että tulee villasukat, vaikka Possu ei tykkääkään villasukista. Kyllä Possu tykkää villasukista, mutta ei yösukkina. Yösukat ei saa olla LIIAN lämpimät. Villasukkia voi pitää päivällä, jos on vetoiset lattiat. Ja etenkin on kiva ihailla hienosti tehtyjä villasukkia, ja varsinkin sitten, jos tulee vieraita, voi laittaa semmoset oikein taidokkaat villasukat jalkaan ja nauttia toisten kadehtivista katseista.
Kiitos Repu!

6 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Oi, onpa hienot sukat ja possukortti!

"Kun olet syntynyt helmikuussa,
on sinulla varmaan lunta suussa.
Laulava koira näin visersi
ja tuostapa tulikin mieleeni:
Lumesta -kautta karhunkallon-
pyöritän sinulle onnenpallon."

Uppo-Nallea mukaellen toivotan sulle hyvää hyvää syntymäpäivää ja lähetän täältä halauksia miljoona!

Saattaa nimittäin olla, että huomenna en muista...

Possu Munkki kirjoitti...

Possu meni ajoissa nukkumaan, joten lukikin tän vasta nyt aamulla, joten onnittelu tuli ihan oikeaan aikaan. Kiitos Pöllölle!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea vaan, punainen tupa ja perunamaa! Suloiset sukat ja niin kauniisti neulotut, Repun käden jälki tunnetaan. Ihan on sinulle sopiva värikin, luontoon liittyvä. Dekkari on aina oivaa viihdettä, sen avulla voi myös nukahtaa, jos uskaltaa...

Susanna Maalta kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut minultakin! Ihanan muistamisen olet saanut Repulta.

Susanna Maalta kirjoitti...

Vai onkos tänään se oikea päivä?

Possu Munkki kirjoitti...

Tänään on ihan virallinen oikea päivä. kiitos onnitteluista Susannalle ja Sohvalle.