maanantai 20. helmikuuta 2017

Possu on supernopea

Possulle on jo pitkään käynyt niin, että Possu lähtee hyvin viime hetkellä työmaalle. Vähän jo myöhässäkin. Sitten Possu kaahaa kauheaa kyytiä pitkin liukasta ja mutkaista tietä. Ja ehtii ajoissa! Se on aika uskomatonta, sillä tässä yks päivä Possu selvisi matkaan 15 min ennen työpäivän alkua. Ja silti Possu myöhästyi sinä päivänä vain viitisen minuuttiam, jota kukaan ei huomannut. Possu totesi tyytyväisenä oppineensa kaahaamaan matkan ennätysvauhtia.

Jotenkin vaan matka toisinpäin on kestänyt aina hirmuisen paljon kauemmin. Vaikka luulisi kotiin nyt ajelevan aina niin lujaa kuin pääsee. Tuleehan sitä tietysti usein poikettua kotimatkalla vielä kaupassa, mutta SILTI kello on aina ihan uskomattoman paljon, kun Possu pääsee kotiin.

Mutta sitten tänä aamuna! Possu sattui katsomaan kännykän kelloa, ja sen päälle herätyskelloa! Ajoissa oli 20 min ero. Herätyskello näytti 20 min enemmän kuin kännykän kello. Possu kurkisti seinäkelloa. Se näytti samaa kuin herätyskello. Mutta tietokoneen kello näytti samaa kuin kännykkä. Ja kun Possu tänään poikkesi työmatkalla syömässä, näytti se ruokapaikan kellokin ihmeellisen aikaista aikaa. Possun kellot on siis jossain vaiheessa siirtyneet 20 min edelle. Varmaan just se herätyskello on siirtynyt, sillä seinäkello jätättää vähän ja Possu siirtää sitä aina samaan aikaan kuin herätyskello. Vai jätättääkö sittenkään? Jos se onkin herätyskello, mikä harppoo liian nopeasti eteenpäin? Tiedä häntä, mutta Possu taitaa jättää ajan sellaiselleen, sillä on niin ihanaa olla aina hyvissä ajoin joka paikassa. ;)

Ja tuli mieleen, että uniaikojakin voi sitten mielessään siirtää sen 20 min takaisinpäin, ja niin ollenhan Possu on mennyt oikeestaan joka ilta vallan ihanteellisen aikaisin nukkumaan. :)

Tällä viikolla on iltavuoroja, joten nukkumaanmenolla ei oo niin väliä.

2 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Minulla oli ennen kellot aina edellä jotta ehtisin ajoissa. Nykyisin kun ei tartte ehtiä olen laittanut kellot oikeaan aikaan. Suht harvoin kiinostaa paljonko kello on mutta nyt nukkumaanmenoaika.

Possu Munkki kirjoitti...

niinhä tuo ois. Possuki on jo kauan tässä suunnitellu nukkumaanmenoa.