tiistai 21. helmikuuta 2017

Normaali talvikeli

Normaali talvikeli. Kaunista, ja liukasta. Eilen Possu pyllähti pyllylleen, kun liukastui. Oli salakavalasti jäätikkö vastasataneen lumen alla. Ei käynyt onneksi kuinkaan. Possulla on hyvät pehmusteet.
Tänään liusui auton kumit. Vaikka on nastarenkaat. Ja vaikka Possu ajoi hiljaa. Oli vaan niin hurjat jääurat tiessä, ettei oikein mikään pitänyt. Onneksi Possu selvisi kuitenkin senkin tien mennen tullen.

Illalla oli hartiat jumissa. On kyllä vieläkin. Yleensä Possu ei harrasta sauvakävelyä. Se on Possun mielestä vähän hassua. Mutta nyt Possu otti illalla vielä sauvat käsiin ja lähti happea haukkaamaan. toiveena, että se sauvominen poistaisi niskakipuja. Lisäksi sauvat oli kätevät tukena, jos on vieläkin liukasta. Kai se vähän auttoi, mutta vieläkin on niskat jumissa. Pah.

Nukkumaanmenot ei oo nyt menny ihan suunnitelmien mukaan, ja syömisissä taas ei oo ollu ees minkäänlaista suunnitelmaa..Lisäksi  Possu on huolestunut Anonyymin katoamisesta! Pitäisikö hälyttää jo etsintäpartio?

P.S. Possu meni nukkumaan eilen klo 22.30 ja heräsi tänään 5.30.

2 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Sauvakävely kyllä tekee hyvää. Minä olen onnistunut liukkailla pysymään nyt pystyssä - tätähän ei saisi sanoa, kun sitten paha silmä iskee ja kaataa - mutta eilen venäytin nilkkani leffateatterissa.
Tuo liukkailla liikkuminen kyllä jumittaa koko kropan, kun pitää jännittää, jotta pysyisi pystyssä.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kokeile lämmintä hartioille ja niskaan, tyyliin villaneule tai kauratyyny tai silkkihuivi. Kaikki nämä lisäävät verenkiertoa kudoksissa ja helpottavat oloa. Saunaharja ja sillä saunassa harjaaminen tuottaa myös hyvää oloa. Onnkesi säilyit ehjänä hurjassa kelissä!