tiistai 7. helmikuuta 2017

Melkein täysikuu

Tänään oli upea keli. Possukin kerkesi hetken nauttimaan ulkoilusta ennen töihinlähtöä. Viikon ylimääräinen Kiky-puolituntinen verotti Possun ulkoiluaikaa. :/ Mutta parempi vähänkin ulkoilua kuin ei ollenkaan.


Myöhemmin päivällä, Possun kerrottua ihanasta ulkoilusta, joku kauhisteli, että siellä oli -17 astetta pakkasta! Oliko? Ei tuntunut yhtään niin kylmältä, kun ei edes tuullut. Tuuli ja pari pakkasastetta tuntuu paljon hyisemmältä. Illallakin Possu arvioi kyllä pakkasen alakanttiin. Töistä tullessa Possu pysähtyi tankkaamaan. Tai eihän Possun itse tarvinnut tankata, sillä sisältä juoksi hytisevä myyjä tankkaamaan. - Paljonkohan täällä oikein on pakkasta! Myyjä hytisi. Possu arveli, että oisko -10, tuskin niinkään paljon. Myyjä vilkaisi Possua vähän yrmeästi. No tokihan se on kylmä, kun tulee sisältä vähissä vaatteissa tankkaamaan. Ja ihan turhaan vielä! Olisi Possu itsekin tankannut. Kotona Possu vilkaisi mittaria, niin -15 se näytti.

Tähtivaivas oli myös edelleen kirkas, ja melkein täysikuu. mitenhän sitä selviää tänään ajoissa nukkumaan? Se voi olla aika haastava haaste täysikuulla.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiky-puolituntisesta voi palkita itsensä herkulla!

Anonyymi kirjoitti...

Herkkuja SAA ja PITÄÄ syödä!

Possu Munkki kirjoitti...

Onpas Anonyymi ollut varhain jalkeilla. Vai valvoiko koko yön? ;)

Repu kirjoitti...

Tuuli on pakkasta pahempi, mutta ulkoilu tekee aina hyvää. Onkohan Anonyymillä joku herkkuongelma? Kehoittaisin rentoon asenteeseen. Mikä on Anonyymin bmi?

Anonyymi kirjoitti...

Kun on pakastimessa, niin on PAKKO syödä. Ja ostaa uutta, kun mitä vieraatkin sanovat, jos ei ole vierasvaraa.

Sininsen sohvan emäntä kirjoitti...

Ihailen ulkoiluasi, hienoa! Kylmäänkin tottuu ja sopiva pukeutuminen auttaa. Raitis ilma tekee hyvää jokaiselle ja raikas ulkoilma tuulettaa ikävät ajatukset. Hyvä Possu Munkki!

Jagulaari kirjoitti...

Kerran sulatettua ei voi pakastaa uudelleen.
Paitsi reippaan ulkoilijan - kuten Possu Munkin ;)

Nyt esitän teille VAIKEAN kysymyksen: miksi te olette kaikki levittäytyneet eri puolille rakasta kotimaatamme ja jättäneet Jagulaarin tänne ypöyksin, vaikka olette jo tietoisia, ettei se yksin pääse liikkeelle julmaan viidakkoon?
Te kaikki muut; Sinisen sohvan väki, Possu Munkki, Repu, Laiskiainen, Susannakin - olette reippaampia kuin minä ja käytte ulkoilemassa ja minä vaan katselen ikkunasta ulos "olispa hieno keli, pitäis lähteä ulos, mutta kun, mutta kun.." Ja tekosyitä kaikki tyynni!
Ai mutta Repun kuntokuuriin ei kuulunut syyllistäminen, eikös se ollut niin? Eli jatkan ex-miniäkokelaan 30-vuotislahjan tekemistä tänäänkin hyvällä omalla tunnolla :D
Toisena päivä sitten *peukku ylös*