torstai 2. helmikuuta 2017

Kunhan Possu pääsee kotiin, niin Possu menee suoraan nukkumaan

- Kunhan pääsen kotiin, niin kömmin heti petiin ja nukun kellon ympäri!
Näin Possu on jo pitkään tuuminut töissä. Kun aina vaan väsyttää ja nukuttaa. Mutta miksiköhän sitä ei tule koskaan toteutettua? Kotona on kumminkin aina jotain jänskempää. Tai vaikka ei olis mitään, niin sitten notkuu vaikka netissä, eikä mee nukkumaan ennen ku puolen yön jälkeen ja sit on aamulla taas väsynyt. Se sama kierre. Niin se meni tänäänkin. Viimeistään illalla jumpassa Possu ajatteli, että tän jälkeen lysähdän kotona suoraan petiin. Ja melkein jo sitä ajatellessaan Possu tietää, ettei tule sitä toteuttamaan.

Repu haasteli jotain kummia edellisen postauksen kommenttikenttään. Katsotaan asiaa myöhemmin. Nyt Possu lähtee hampaitten pesulle. Aamulla aikanen herätys. Öitä!


6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Kummallisia juttuja Repulla ;) Ja Sinisen Sohvankin saanut mukaan. Mites sinä?
Onneksi ei ole karkkiautomaattia sun hotellissa... Ei ole meilläkään. Viimeksi kauppareissulla Puolisko ihan KIELSI ostamasta puolen kilon englannin laku pussia. Julmaa.

Kommentointi tökkii :( Sanoo, että Bad error tai jotain sinne päin. Tylsä. Vasta toisella yrittämällä onnistuu.

Susanna Maalta kirjoitti...

Mua väsyttää kans... onneksi ei tarvitse työmaalle lähteä. Mutta avustajani tulee töihin klo 10, joten nyt on pakko piristyä.

Repu kirjoitti...

Maanantaina sitten alkaa se uusi elämä. Possu voi mennä ajoissa nukkumaan sen 10viikkoa, kuten lupasi jo aiemmin.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Nyt hyvä Possu Munkki otat iltaisin ihan uudet nukahtamisrutiinit: Peset hampaat, käy muutenkin iltapesulla, rasvaat kädet ja vetäydyt yöpuulle. Vaihtoehtoisesti mukaan kirja kuten turvallinen iltasatu tai käsityö sohvan nurkassa. Kun alkaa nukuttaa, menen peiton alle ja suloiset unet odottavat! Aamulla voi sitten taas miettiä uuden aikataulun netille ja muulle mieltä kiehtovalle aika- ja univarkaalle. Maantaina viimeistään aloitat ja elämä saa uuden keväisen vivahteen seuraavan 10 viikon aikana!

Possu Munkki kirjoitti...

Ens viikolla on täysikuu, joten nukahtaminen voi olla hankalaa. Jos ei saa unta, ni ei kannata kieriskellä sängyssä. Se vaan pahentaa asiaa. Viime aikoina Possu on kyllä nukahtanut hyvin, mutta jotenkin ilta vaan aina venyy ihan huomaamatta.

Possu Munkki kirjoitti...

Kirja on huono nukuttaja, sitä ei malta jättää kesken, jos on kovin mielenkiintoinen. Ja käsitöistä tulee ressi.