keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kiitos Pöllö!

Possu heräsi siis viideltä, ja jaksoi miten kuten aamupyöräilyyn. Sen jälkeen oli Nälkä, joten hotelliaamupala maistui. Ja sen jälkeen ois tehny mieli kömpiä vielä nukkumaan, mutta piti lähteä töihin. Olo oli puoliksi uninen ja puoliksi energinen.

Illalla Possu oli kylässä, ja söi siellä herkkuja, joten huominen paino ei kestä päivänvaloa. Ja Possu oli illalla niin väsynyt, että luultavasti nukahtaa tänä yönä hyvin. Possu meneekin tästä nukkumaan, jahka hiukset on kuivanu.

Huomenaamulla saa nukkua, mutta jos laittais kellon vaikka klo 8 soimaan, niin se tuntuis varmaan ihanan pitkältä unen tän aamuisen klo viiden herätyksen jälkeen.

Tänään piristystä toi Pöllön lähettämä hieno pöllökortti. Kiitoksia!

4 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Ole hyvä :) Ystävänpäivä on joka päivä, onhan?

Possu Munkki kirjoitti...

on

Repu kirjoitti...

Hyvinhän tuo paino näyttää kestävän. Oletko koskaan yrittänyt mennä oikeasti aikaisin nukkumaan? Miten käy, jos esim. jo klo 22 menet sänkyyn kirjan kanssa? Minulla nimittäin on niin, että jos valvon lähemmäs puolta yötä, uniaika menee ohi ja voisin valvoa loputtomiin. Tosin minä yleensä nukahden suunnilleen heti, kun saan kirjan auki.

Possu Munkki kirjoitti...

Kello 22 ylittää kyllä kipurajan. Ei niin aikaisin selviä mitenkään sänkyyn. Ja Possu noudattaa sitä ohjetta, että sänky on vain nukkumista varten, ei kirjan lukemista.