lauantai 11. helmikuuta 2017

Herkuttelupäivä

Tänään oli todellinen herkuttelupäivä. Possu oli ulkona syömässä. Metsälaavulla paistamassa lohta. Lohen kera salaattia ja limsaa. Jälkkäriksi kahvia ja pullaa. Sekä 3 tuntia ulkoilua raikkaassa metsäilmassa.

Illalla Possu lähti vielä kylpylään. Sielläkin tuli polskittua enimmäkseen lämpimässä ulkoaltaassa. Joku voisi kai todeta, että sellainen lämmitetty ulkoallas on kauhea energiasyöppö ja luonnonvarojen tuhlausta ja vaikka mitä. No onhan se, mutta kerta sellainen kauheus nyt on jo rakennettu, niin miksipä siitä ei silloin nauttisi.

Näiden luulisi toimivan tänä iltana tuutulauluna Possulle jo aika aikaisinkin. ;)

4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Olen kade noista sinun metsälaavujutuista. Eihän minuakaan mikään muu estä kuin luontainen laiskuus. Mutta se onkin hyvä estäjä.
Ihana päivä sinulla on ollut. Jatka samaan malliin.
Sellainen unilista voisi olla hyvä nyt, kun kerran yrität ajoissa nukkumista. Tiesitkö, että tällaisen - tai minkälaisen vain elektronisen - kirjoituslaitteen valo estää nukahtamasta. Jos haluaa nukahtaa ajoissa, pitäisi tietokoneella roikkuminen lopettaa pari tuntia - tai ainakin yksi - ennen ajateltua nukahtamista.

Possu Munkki kirjoitti...

Metsälaavun vieressä on myös lintutorni, joten sitäkin sopii kadehtia, jos kerta lintuja väijyy. Ei sieltä kyllä näkynyt muuta kuin suota. Tikka naputti lähipuussa, mutta ei sitäkään nähnyt.

Mikä se unilista on? Possu sammuttaa yöksi kaikki valot. Myös piuhat pois ettei mikään merkkivalo näy. Katuvalot häiritsee aikaisin nukkumista, sillä ne sammuu vasta yhdeltä.

Repu kirjoitti...

Unilistalla tarkoitin sitä nukkumaanmenoaikalistaa, jota itse harkitsit. Tietokone pitäisi sammuttaa tunti pari ENNEN nukkumaanmenoa, kun sen valo saa aivot aktivoitumaan ja nukahtaminen viivästyy. Eli postaukset alkuillasta ja mukava kirja ennen nukahtamista. Ja lintutorniin voit kiivetä. Kyllä siellä rupeaa kohta tipuja näkymään.

Possu Munkki kirjoitti...

Pitäis olla vaan kiikari.