torstai 9. helmikuuta 2017

Anonyymille lisätilausta

Viime yön Possu nukkui paremmin. Ja meni 23 maissa nukkumaan. (Pitäisköhän sivupalkkiinkin tehdäkin painolistan sijaan nukkumaanaikalista ;) ) Oli kai sen verran väsynyt. Herätys oli 6.30. Puoli 8 maissa Possu lähti asioille. Sieltä suoraan töihin. Oli aikaa just sillai, ettei oikein kannattanut enää kotiin mennä, mutta ei vielä töihinkään. Niin Possu poikkeili siinä matkalla pari kertaa ulkoilemassa ja vielä syömässä. Pitkään ei kyllä tullut ulkoiltua tosiaankaan, sillä Possu ei ollut varustautunut tarpeeksi pakkasulkoiluun. Vilu alkoi äkkiä muistuttaa, että farkujen sijaan olisi parempi olla nyt toppahousut jalassa. Tai ees jonkinlaiset kalsarit tai sukkahousut farkkujen alla. Ulkoa oli kiva mennä ulos syömään lämpöiseen sisälle. Ja ruokahan maistui ja sitä tuli mätettyä. Tosin Possu koetti syödä paljon salaattia, mutta olihan se jälkkärikin vielä.

Mitäs tähän sanoo Anonyymi? ;) Tässä yhteydessä pitänee mainostaa, että anonyymin palveluksia kaivataan toisissakin blogeissa. Repu ainakin blogissaan haikailee oman nalkuttavan anonyymin puoleen. Kerkeiskös anonyymi välillä sinnekin urakoimaan?? Tosin voi olla, ettei sieltä löydy läheskään yhtä herkullisia nalkutusaiheita kuin Possun blogista.

Niin sitten töitten jälkeen Possu meni vielä suoraan iltajumppaan, ja palasi kotiin lopulta 21.30 aikaan. Sitten oli tietysti taas hurja nälkä ja väsykin, mutta eihän sitä ihan heti samantien kotiin tultua voi nukkumaan mennä. Possu oli siis koko päivän, yli kellonympäri liesussa poissa omasta kotiläävästä.. Nyt kello on 10 vaille 23 ja varmaan kohta Possu menee nukkumaan. Onneks kohta onkin viikonloppu ja saa valvoa myöhään ja nukkua pitkään. Viikonloppuna valvominen on varmaan kuitenkin sallittua ´sen 10 viikon aikanakin?

7 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Kiitos Possu. Toivottavasti Anonyymi löytää minut.
Hienosti nukuttu ja päiväkin vietetty. Sinä jumppaat niin ahkerasti, että luulisi ruokaenergiankin kuluvan. Tuleeko jumpassa hiki? Minähän vannon hikoilun vaikutukseen. Helppo vannoa, kun hikoilen , jos vähän itseäni liikutan. Taidankin lähteä ulos.

Possu Munkki kirjoitti...

Sormijumppaa tietysti ;) Hikihän siinä tulee. Valitettavasti Possu tietää, että liikunnalla ei oo mitään merkitystä painonpudotuksessa. Liikunnalla saa hyvän unen ja hyvän olon, mutta painonpudotuksessa auttaa vain ruokavalio.

Mihis Anonyymi on kadonnut?

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ehdottomasti voi pitää taukoa nukkumaanmeno-ohjelmasta, kun onhan tässä jo yhtenä iltana menty ajoissa nukkumaan. On tärkeää, että ei mennä äärimmäisyyksiin, joten pieni tauko on paikallaan.

Susanna Maalta kirjoitti...

Viimeiseen kysymykseesi vain sinä tiedät vastauksen. Sinähän se olet, joka keksit tämän nukkumaanmenohaasteen.

Possu Munkki kirjoitti...

Repun keksimä tää oli. :/ Aikaisin nukkumaan meno oli Possulla uudenvuodenlupauksena, mutta ei uudenvuodenlupauksia nyt kukaan tosissaan ota.

Possu Munkki kirjoitti...

Hmm... Onkohan tuo Anonyymi nyt ihan aito, vai matkiiko joku? Possu epäilee, että täällä on nyt Vale-Anonyymi. Repunkin kannattaa olla tarkkana.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, riittää kun uudenvuodenlupauksen pystyy pitämään yhtenä päivänä vuodessa. Siitä voi palkita itsensä jollakin oikein hyvällä jälkkärillä.