maanantai 13. helmikuuta 2017

Anonyymi kassalla

Tänään oli hieno aurinkopäivä. Tuuli silti kylmästi. Sen Possu huomasi, kun istahti hetkeksi takapihalle lukemaan. Tietty aurinkokin meni silloin heti pilveen. Kauaa ei siis tarennut "hangella" korituolissa istuskella. Ei edes toppavaatteet päällä.

Tänään Possu oli laiska ruuanlaitossa ja tyytyi Hesen hamppariin. Samalla keikalla tuli täydennettyä pesuaine- ja ruokahankintoja. Lopussa oli moni tuiki tärkeä juttu, kuten kahvi ja saippua. Käsipesuhan on nyt erityisen tärkeää, kun on liikkeellä sitä ällö-noroa.

Kaupasta ja hampparilta tullessa, Possu hoksasi, ettei ollut ostanut mitään karkkia!!
Ei ei, älkää onnitelko. Possulla oli ihan hirmuinen karkkinälkä. Ja niin Possu meni vielä toiseen kauppaan ostamaan pelkkää karkkia. Ette usko, mutta siellä oli kassalla ilmielävä Anonyymi! Semmoinen poikanen, joka katsoi Possua vähän halveksivasti ja huomautti  : - Iski niinku nannanälkä vai?! Possu katsoi suu auki takaisin, sillä ei ollut ennen moista kommentointia kassalla kohdannut.
- Näin  teki, Possu myönsi ja lähti karkkipusseineen.

Tänään Possu käveli jumppaan, vaikka yleensä sinne kuuluu mennä autolla. Hieman harmitteli tätä innostusta jumpan jälkeen, sillä se oli tällä kertaa melkoista tapporääkkiä. Niinpä Possun askeleet oli takaisin tullessa hieman hitaammat kuin mennessä. Osin ehkä senkin takia, että lämmennyt keli oli tehnyt taas jalkakäytävät liukkaiksi.

Postilaatikossa oli sitten kortti Emännältä ja Isännältä. Suomi100 ja ruisleipä oli kuvassa. (Kännykkä on nyt latauksessa, ni en voi ottaa kuvaa). Kortissa Emäntä muistutteli Sny-kierroksesta, kuten Susannakin kommenteissa. Possu ei oo vielä ilmoittautunut. Possu on vähän miettinyt, että kun Postikin on vaihtamassa toiseen paikkaan, ja on tässä tätä 10viikon haastetta ja vaikka mitä, että jos pitäis tän kevään väliä, kun nyt lankojakin on jo enemmän, kuin ehtii lapasia vääntää. Toki paketteja on kiva saada, mutta ehkä siitäkin on hyvä välillä koittaa vähän vieroittuakin.

Ja nyt klo 22.50, Possu lähtee suunnittelemaan nukkumaanmenoa. Kyllä Possulla aina menee tunti sängyssä pyöriessä ennen nukahtamista, oli sitten viimeseen asti koneella tai ei. 


3 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Harkitse vielä! SNY-kierrokselle voit itse sanella sääntösi, jos et haluakaan lankaa vaan jotain muuta mistä sinulle on iloa! Kiitos herttaisesta kortista, saimme hyvää mieltä roppakaupalla siinä mukana.

Susanna Maalta kirjoitti...

No johan oli asiakaspalvelija kaupassa. Minä en kyllä olisi ollut noin kohtelias, kuin Possu.

Possu Munkki kirjoitti...

Kaipa hän koitti olla vaan vähän vitsikäs.