tiistai 14. helmikuuta 2017

Ajoissa nukkumaan

Eilen Possu oli rääkkijumpan jälkeen niin väsynyt, että meni ajoissa nukkumaan, siis klo 23.15. Aika äkkiä Possu nukahti, vaikka notkuikin koneella viimeiseen asti. Mutta yllätys yllätys, sitten Possu heräsikin neljältä, ja tuntui, ettei saa enää uudestaan unta. Kuuden maissa Possu sitten nukahti vielä uudelleen ja nukkui pitkään, puoli 9 asti.

Tänään oli siis iltavuoro. Niin ei kerinnyt enää mihinkään jumppaan, joten voi olla, että ensi yönä ei taas uni tuu. Tänä aamuna sillä ei niin väliä, vaikka ei ois nukuttanutkaan, koska ei ollut aikainen ylösnousu, mutta huomenna on aamuvuoro. Ja torstaina taas iltavuoro. Ja perjantaina aamuvuoro. Ehkä ois järkevintä nousta joka aamu vaan aikaisin, oli ilta- tai aamuvuoro, mutta kun se aamulla pitkään nukkuminen on vaan niin ihanaa, silloin kun siihen on mahdollisuus. ;)

Joka tapauksessa Possu on nyt nukkunut pois alkuvuoden väsymystään ja on herännyt joka aamu suurinpiirtein pirteänä. Joten ehkä kohta ei oo enää tarvetta koko uniprojektille.

Nyt Possu menee suihkuun ja yrittää sitten keksiä jotain rentouttavaa, tai vaikka sitä lukemista, mitä Repu suositteli. Niin, jos nyt sammuttais koneen, niin klo 22.30 mennessä ois keinovalot lakanneet tekemästä tuhoaan. Paitsi ulkona olevat keino-katuvalot. Possu ei muuten pystyis nukkumaan verhot auki, niinku Repu. Possulle pitää olla ihan pimeää. Ja VIILEÄ makuuhuone. Kaikkein pahin tilanne on liian kuuma huone. Siellä ei nuku petokaan.

Hyvää yötä. Ja ystävänpäiväyötä!

5 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Kello on jo yli puol 12 ja tässä mä vaan kökin ruudun äärellä. Nyt alkoi haukotuttamaan, kun luin Possun makoisista unista. Minustakin on ihana nukkua aamulla pitkään. Huomenna pitää herätä klo 8 lähettämään lapsia kouluun. Kauniita unia!

Susanna Maalta kirjoitti...

Kiitos farkkusydämestä!

Possu Munkki kirjoitti...

Oles hyvä.

Repu kirjoitti...

Täytyy laittaa sinulle jotain tylsää luettavaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Mitähän se on?