perjantai 13. tammikuuta 2017

Vieläkään Possu ei luovuttanut

Tänään Possu yritti taas verenluovutukseen, mutta edelleen oli Hb liian matala siihen. No se selittää varmaan Possun väsymyksen ja nukkumistarpeen. Mutta sen verran oli jonoa, että  verivarastot täyttyi varmaan ilman Possuakin.

Possun uudenvuodenpäätöksiä on myöskin pitää kirjaa päivän kuluista. Ihan vaan sen verran, että merkata kalenteriin, paljonko on minäkin päivänä rahaa käyttänyt. Kaappisiivouspäätös jumittaa, mutta jos tänä iltana sais sitä aikaseksi, niiin sitten huomenna vois viettää lauantaita ja huvitella ;)

Ah, nyt on itsetyytyväinen olo, kun sain vaatehuoneen ja myös siivouskomeron siivottua. Löytyi paljon sellaista tavaraa, jota en tiennyt itsellä olevankaan. Esim. sulakkeita on melkoinen varasto, vaikka aina säntään heti kauppaan, kun huomaan sulakkeen palaneen.

OHO! Mitä tapahtui? Possu kirjoitti äsken vahingossa minä-muodossa??!! Mikä tyylimoka!

3 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Mukavaa lauantai- iltaa sinulle Possuseni!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Vaatekaapin siivous, siinä on aina haastetta, tein viimeksi syksyllä. Olisikon hyvä aina vuodenajan vaihtuessa järjestellä kaappinsa. Jouluverhot keittiöstä vaihdoimme 13. pvä eli Nuutin päivänä ja siinä meni viimeiset joulut ja nyt odotellaan kevättä ja nautitaan talvesta.

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos, samoin Susannalle!
No, Possu ei siivonnut vaatekaappia viimeksi syksyllä.. Yritti aloittaa, mutta kesken jäi. Vuoden alussa iskee yleensä morkkis, että ku en jouluksi saanu siivottua, niin nyt TÄYTYY. Kaikki muutkin kaapit pitäis kyllä siivota.