perjantai 6. tammikuuta 2017

Possun suojelusenkeli

Jagulaarin blogissa Possu kertoikin jo, miten kohtalo puuttui peliin, Possun ostettua eilen karkkia. Possulla oli näet ääni käheä, niin Possu poikkesi kotimatkalla kauppaan, ja osti vähän salmiakkikarkkeja. Niitä semmosia autonrenkaita. Oli osa hedelmiäkin. Niin Possu maisteli heti muutaman ja laski pussin sitten viereiselle etuistuimelle siinä tarkoituksessa, että siitä voi matkalla vähän napsia kurkun selkiyttäjiä. Mutta Possun iskiessä kätensä pussiin, kävikin niin, että pussi tarttuikin jotenkin Possun hihaan kii, ja hiha lennätti koko karkkipussin kaaressa jonnekin. Pakko oli pysähtyä katsomaan, miten oli käynyt. Possu sai tovin etsiskellä, ennen kuin löysi karkkipussin istuimen alta tyhjänä. Karkit oli levinneet likaiselle autonlattialle, joten roskiinhan ne meni. Jagulaari sääli hyviä karkkeja, mutta lohdutukseksi kerrottakoon, että se oli vaan semmonen pieni euron pussi.

Repu taas tuumi, että on Possulla riuskaotteinen suojelusenkeli! Pakko varmaan ollakin, jos Possun kanssa meinaa pärjätä.

Mutta tänään ei auttanut riuskaotteisinkaan enkeli, kun Possu oli sukulaisvierailulla ja mätti siellä täytekakkua naamaan.Ja vihdoin kotiuduttua tuli Possulle itselleen yllätysvieras jäätelöpaketin kanssa, ja syötävähän se oli, sillä eihän hyvää jäätelöä voi hukkaankaan heittää.

5 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Nyt on loppianen ohi ja voimme palata normaaliin elämään. Jäätelö on hyvää, mutta loput voi a) laittaa pakkaseen b) jakaa naapureille c) pakata vieraan mukaan! Siis paino sanalla VOI eli on mahdollista... Vieraat ja vierailut ovat arvokkaita asioita, niistä tulee nauttia, mutta syömiset voi yrittää rajoittaa johonkin. Karkki ei taida auttaa kurkkukipuun? Jäätelö ehkä toimi paremmin? T oivotamme terveyttä ja hyvää oloa! Käsityö on hyvä ratkaisu syömisten suhteen, ei tule ähky olo...

Repu kirjoitti...

Minä kannatan vieraiden kanssa herkuttelua. Johtuneeko siitä, että kovin usein ei vieraita käy?

Susanna Maalta kirjoitti...

Meillä juhlittiin tänään tyttären 19- vuotissynttäreitä. Tytär leipoi porkkanakakkua. Nyt on vieraat lähteneet muutama pala porkkanakakkua mukanaan. Silti sitä on vielä jäljellä...

Possu Munkki kirjoitti...

Porkkanakakkuhan on terveellistä, kun siinä on porkkanaa

Possu Munkki kirjoitti...

Käsitöitä ei viitsi syödä. Ne maistuu ihan villalangalta.