sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Possu kukkuu

Tänään nukkumaanmeno viivästyi, sillä Possu tuli vasta kotiin ja kävi suihkussa. Nyt pitää odottaa, että hiukset kuivaa. Ja sitäpaitsi nyt on viikonloppu. Tosin taitaa pitää paikkansa, että väsyneenä tekee mieli makeaa. Kauheesti tekis mieli avata toinen niistä Fazerin boxeista. Mutta Possu kestää kiusauksen kuin sika! ;)

Tänä aamuna oli yllättäen maa valkoinen, ja pääsi ihan lumitöihin. Kiireesti, ennen kuin lumi taas sulaa. Nyt on keli taas nollassa, ja sumua ilmassa. Ja sumun keskellä kumottaa puolikuu.

2 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Possu on reipas.

(Minunhan piti myös aloittaa uusi blogi kolmannessa persoonassa, mutta ei tuntunut luontevalta. Aina kuitenkin tekee mieli ulkoistaa omat ajatuksensa kolmanteen persoonaan, kun luen näitä sinun juttuja.)

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on aika kaukana reippaasta, kun nuokkuu tässä puoliunisena koneella kahvia litkimässä, vaikka on kohta jo puolipäivä. Just tän takia pitäis mennä ajoissa nukkumaan.
3. persoonahan se on kaikkein luontevin puhetapa itsestään. Senhän lapsetkin oppii ihan ekana yleensä. Possu ei oo ainakaan tavannut vielä yhtään puhumaan opettelevaa pikkuista, joka puhuis minä-muodossa. Ja senkin takia sopii hyvin Possulle, kun Possukin aina vaan opettelee kaikkee ; sukan kutomista ja laihduttamista ja muuta. ;)