torstai 19. tammikuuta 2017

Osa... siis Repu voitti

Osa.. ei kun siis Repu tosiaan arvasi oikein. Mistä arvasikin??!! Tulikohan karkkisukkien mukana joku vakoilukamera, että Repu näkee kaiken, mitä Possu touhuaa? Possulle tuli siis eilenillalla tosiaan omituinen mieliteko porkkanoihin. Ja samalla iski välähdys, että niistähän saisi ruokaa työmaallekin. Ja Possulla oli sattumalta niitä jääkaapissakin, kun joulun alla sai jättipussin eurolla. Possu suunnitteli kai tekevänsä porkkanalaatikkoa jouluksi, mutta ei viitsinytkään. Mutta ihan hyvä, ettei tehnyt sillä nyt niitä riitti porkkanapihveihin.

Porkkanapihvit olikin paremman makuisia kuin porkkanalaatikko. Ja porkkanoita riittää vieläkin pussissa. Sinänsä erikoinen mieliteko kyllä, sillä Possu ei oo koskaan erityisemmin tykännyt porkkanoista. Possu oli varmaan sairas! Tai ainakin joku porkkanapuutostila, sillä tänään on sitten olo tuntunut vaihteeksi erityisen pirteältä ja voimakkaammalta kuin pitkään aikaan.

No eilen Possulla oli joku omituinen häiriö, mutta tänään Possu on taas oma itsensä, sillä illalla teki mieli karkkia ja popcornia ja Possu söi ihan molempia. ;)

Repu siis voitti. Mitähän yllättävää sitä keksisi pikku palkinnoksi. hmm..

3 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Vakoilusatelliittini toimii loistavasti.
Hyvännäköisiä pihvejä!

Susanna Maalta kirjoitti...

Onnittelut vakoilusateliitin omistajalle!

Possu Munkki kirjoitti...

Repu on edelläkävijä.