tiistai 31. tammikuuta 2017

"Ole aktiivisempi"

Possun kännykkä pyysi lupaa tehdä uusia päivityksiä. Possu klikkasi, että sopii. Uutena oli sitten ilmestynyt joku terveyssovellus. Possu kurkkasi sitä nopeasti, mutta näytti niin aikaavievältä, ettei jaksanut perehtyä siihen sen tarkemmin.

Tänä aamuna Possu totesi älykännykän älykkäämmäksi kuin olisi luullutkaan. (Kännykän suursiivous lienee tekemättä, ei moinen älykkyys voi olla muuten selitettävissä.) Possu kun vilkaisi aamulla kännykkäänsä, siinä luki ensimmäisenä "Ole aktiivisempi!" Miten kännykkä tietää, että Possu on laiskotellut koko eilisillan. Vakoileeko joku Possua luurin toisessa päässä?! Viestiä tarkemmin klikattua, siinä luki "tavoitteestasi puuttuu 40 min." Kännykkä ei siis tyydy vain omatoimisesti muuttelemaan sanoja Possun tekstiviesteissä, vaan se laatii automaattisesti jo liikuntatavoitteetkin Possulle. Melkoisen älykästä. Seuraavaksi varmaan näytössä lukee, että "Syöty liikaa karkkia, liian vähän kasviksia, ja vedenjuontikin on unohtunut!"

Pikkupakkasesta huolimatta on jo melkein tullut kesä talven keskelle, sillä lumet on lähteneet kaikkialta. Vainn ajotiet ja jalkakäytävät on jäässä, syrjäteistä puhumattakaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hotelleissa on aina sellainen välipalapiste, josta saa kahvia, karkkia, suklaapatukoita ja leivonnaisia sekä pikkusuolaista.

Laiskiainen kirjoitti...

Nää älylaitteet on nykyään niin fiksuja. Minunkin kertoo missä auto on parkissa ja se aina arvailee pelottavan tarkasti mihin olen menossa.

Possu Munkki kirjoitti...

Semmone oiskin kätevä, mikä ilmoittaa, missä auto parkissa. Ja vielä kätevämpi, jos kertois etukäteen, mistä löytyy vapaa parkkipaikka. Possun kännykkä on kyllä niin hidasälyinen, että ilmoittaa vielä mitkän aikaa sen paikkakunnan säätä, missä possu oli käymässä. possu poisti sen terveyssovelluksen. Se oli liian tyhmä, kun ei osannut päivittää Possun puolesta syömisisä, liikuntoja ym. Ei Possu sellasia jaksa täyttää.

Anonyymi ; Possun hotellista puuttuu välipalapiste. Puuttuu kyllä montaa muutakin, kuten uima-allas, poreallas, kuntosali. Kirjasto Possulla on kyllä parempi kuin hotellissa. Possu on joskus nauranut nähdessään hotellin "kirjaston" ; Pari kuvakirjaa lapsille ja jokunen lässynlässyromaani aikuisille. Ei mikään vetonaula, mutta ehkäpä hotellivierailla on yleensä lukemista mukanaan, jos lukea aikovat.

Repu kirjoitti...

Meitä valvotaan ja minä haastan sinut 10viikon kuntokuurille. Tavoitteet ja suorituksen saat itse päättää.
Kirjoittajakurssin ope antoi vinkin: Jos jokin asia on liian vaikea käsiteltäväksi, sen voi etäännyttää kirjoittamalla kolmannessa persoonassa. Possu on siis etäännyttänyt.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Niin, ehdottomasti tule mukaan Repun ihanaan haasteeseen. Kannustetaan toisiamme ja annetaan piut paut kännykän viesteille!

Possu Munkki kirjoitti...

Possua väsyttää..

Jagulaari kirjoitti...

On teillä jutut.... ;)