lauantai 21. tammikuuta 2017

Niin tai näin

Tässä ei nyt oikein tiedä, miten pitäisi toimia. :/ Ensin mainostetaan Raivausta ja KonMaria ja Täydellisiä Kaappeja, ja saa siihen lopulta innostuksen, niin sitten saakin lukea Iltasanomista, että nyt pitääkin olla paikat sotkussa, sillä tutkimusten mukaan se on Älykkyyden Merkki. No, vähä-älyistä tai ei, Possu on alkanut raivata, ja saanut tilaa jo vaatekaappiin! Se on jo melkein Täydellinen! Astiakaapista on myös lähtenyt roinaa kirppiskuormaan. Possu on myynyt ja lahjoittanut netissä. (Miten helppoa, kun joku tulee ovelta hakemaan!) Ja nyt ihan just Possu lähtee viemään kuormaa kirppikselle. Possulla on kirppispaikka viikoksi. Toivottavasti saa sentään edes paikkamaksun takaisin. Kirppispaikat maksaa ihan älyttömästi, mutta niissä on se hyvä puoli, että loput myymättä jääneet roinat voi jättää eteisen Ota tästä-Laatikkoon!

Mutta nyt Possu siis lähtee. Kuulemisiin!

11 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Ei huolta... Tosi älykäs osaa sotkea vähilläkin tavaroilla 😂.

Mulla tyssäsi tavaroiden häivytysprojekti ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Täytyisi alottaa uudemman kerran "kevväämmällä".

Tsemppiä rojektiin!

Susanna Maalta kirjoitti...

Tuo taitaa olla tarttuvaa ja tartunta leviää netin välityksellä. Repulla ainakin oli tuota samaa entisessä elämässään.
Voimia prokkikseen!

HPöllö kirjoitti...

Jos tavarat on tärkeitä ja tarpeellisia, niin ei niistä silloin tarvi luopua vaan sen takia, että joku opus niin sanoo. Joskus toki ON pakko järjestää kaappeja, kun ei ole enää tilaa uusille tavaroille (kuten uusille vaatteille...)

Kumman nopeasti ne kaapit kuitenkin täyttyy uudestaan, varsinkin just vaatekaapit. En ymmärrä. Ja ne sopivat vaatteet häviää niistä ihan itsestään, vaikka niitä olisi sinne jäänytkin.

Tsemppiä kuitenkin täältäkin siivousprojektiin.
Mulla on taas tähänkin perisuomalainen sananlasku.."Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" - eli teen sitt perässä kunhan suunnittelen ensin kunnolla ja keksin ensin sen, mistä kaapista aloittaisin :P

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Voi sinua, ahkeruutesi välittyi ilmassa meillekin. Isäntä nyt muutenkin järjestyksen ihminen ja järkevä. Nyt emäntänsä kurkista sängyn alle ja huomasi tarpeelliseksi vähän raivata. Onkohan nyt kevättä Ilmassa? Ainakin aurinko paistaa ja me ostimme uudet tyyny, sellaiset allergiatyynyt. Vanhat hävitetään. Varmuuden vuoksi syömme Kalaa, ettei järkiperäisyydestä olisi epäilystä.

Possu Munkki kirjoitti...

Kyllä Possulla on liikaa ihan turhaa rojua, mistä on hyvä päästä eroon..

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Joo, tunnustan: liikaa tavaraa on meilläkin. Maitokaupassa nähtiin uudet Arabian 100 vuotismukit. Sanomattakin on selvää, että ne houkuttavat ostamaan Hintaa en huomannut katsoa, saattaa jäädä ostamatta.

HPöllö kirjoitti...

No juu.... :) Minä ostin just menneellä viikolla uuden Taika -mukin, sen sini-valkoisen. Nyt on ne kaikki värit. Plus kaksi "ylimääräistä" punaista: toinen jokapäiväisessä käytössä ja toinen siltä varalta, että se toinen menee rikki. Eikö ole ihan hyvä selitys?

Mutta siinä kun tultiin kaupasta kotiin sen uuden mukin kanssa, niin mietittiin, että noista Muumi-mukeista pitäisi päästä eroon. Kun ei niitä ole koko sarjaa ja kun en tykkää siitä, että niiden tuotanto siirrettiin Thaimaahan vaikka muuten Muumeja ja Iittalaa mainostetaan kotimaisena/suomalaisena tuotteena :(

Että jos joku tarvii mukeja, niin meillä olis Muumi-mukeja vailla uutta kotia :D

Possu Munkki kirjoitti...

Laita myyntiin. Muumimukeista voi saada hyvinkin rahaa.

Laiskiainen kirjoitti...

Itselläni taitaa olla muumimukeja noin 50 kpl ja monasti oon uhonnut lopettavani niiden oston, mutten vielä ole toteuttanut uhkaustani. Mukeja tulee liikaa vuodessa n. 4 kpl ja tosiaan tuo tuotannon ulkomaille siirtäminen on latistantu arvostusta mukeja kohtaan. Teiniä olen kehoittanut kohtelemaan mukeja kauniisti, saa ne sitten joskus perinnöksi 😂.

Komppaan Possua laita, että laita myyntiin.
Tässä linkki hinnastoon http://www.iskelma.fi/uutiset/viihde/vanhojen-muumimukien-arvot-tarkistettiin-katso-hinnat-2016-115202

HPöllö kirjoitti...

Meillä ei ole kuin joku 10-15 mukia, en oo viime aikoina laskenut. Mutta kiitos tuosta linkistä, täytyy käydä katsomassa, mun mukit on nimittäin niitä vähän vanhempia.

Repu kirjoitti...

Hyvä Possu ja muut ryhdikkäät. Minun raivattavat on nykyisin lähinnä paperikasoja ja rättejä, sillä kaiken, mitä voin kierrättää, olen jo vuosia sitten kierrättänyt. Ehkä noita kirjoja voisi poistaa, hajonneita ja tuplia. Mutta enimmäkseen kirjat, cdt, dvt, langat, kankaat ovat elämälle välttämättömiä kuten vanhat kirjeet, kortit, päiväkirjat. Ei-välttämättömiä mutta tarpeellisia ovat norsut, jääkaapimagneetit (vielä mahtuu ainakin pakastimen oveen)), eriaiheiset pelikortit (minähän en korttia pelaa ollenkaan), tehdyt ja tekemättömät palapelit (jos taas joskus inspis iskee)ja tietenkin kaikenlaiset muistikirjat. Kunon pieni asunto, vähän säilytystilaa ja paljon välttämätöntä, ei roinalle jää hirveästi tilaa. Nyt on kyllä paperipinojen kadotus käynnissä.