lauantai 28. tammikuuta 2017

Kirput

Kirppispöytä tuotti 52 e. Osan roinasta Possu jätti ilmaislaatikkoon, osan toi takaisin. Keveni kaapit silti vähäsen.

Eilen ois ollu upea aurinkopäivä, mutta se meni hukkaan työpaikalla. Tänään on pilvessä. Tänään on myös väsymyspäivä. Krooh.

5 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Jos 52 euroa on viikon tuotto, niin sehän on ihan hyvin. Vai pitääkö siitä vähentää vielä pöytävuokra? Minä laitoin tänään huutikseen myyntiin lasten luistelukypärän ja Kuoma- talvikengät.

Laiskiainen kirjoitti...

Mä en oo moneen vuoteen saanut itsestäni irti kirppispöydän pitoon. Oon yleensä vienyt tavarat jonnekkin hyvän tekeväisyyskirppikselle, antanut tutuille tai laittanut huutonettiin myyntiin. Ehkä sitä tulisi tavaraa häivytettyä radikaalimmin jos ne laittaisi myyntiin.

Possu Munkki kirjoitti...

Ei. Pöytävuokran vähensin jo, eli tuo on tuottoa. Sinänsä jännä aina, mitä kirpparilla menee. Nyt meni yks vanha kahvinkeitin, jota oon netissä yrittäny tarjota ilmaiseksi! :D Meni myös 2 eurolla yhet risat housut, joiden lappuun laitoin rehdisti, että "rikki, kaipaa paikkausta."

Possu Munkki kirjoitti...

Huutonetissä on se tylsää, että tavaroiden lähettäminen maksaa aika paljon.

Laiskiainen kirjoitti...

Tosiaan postittaminen on tylsää, mulla on onneksi etupäässä ollut sellaisia kauppoja, että tavaraa ei ole tarvinnut postittaa. Tori.fi on myös hyvä... Tosin sen kautta oon enempi ostanut 🤣.