keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Hyytävä viima

Tänään oli niin kylmä, että kotiin päästyä piti laittaa Osakaisen tekemät uudet sukat lämmikkeeksi. ja lämmin pontso päälle ja lämmintä glögiä. Petivaatteet sensijaan pihalle pölypunkkeja tappamaan. Pitäis varmaan kohta hakeakin ne jo sisälle. Ovat varmaan jo mukavan viileät nukkumista varten. Repun koiralenkin innoittamana Possukin lähti vielä 22 jälkeen viemään roskapussin ja samalla vähän kävelemään ja tähtitaivasta ihailemaan, mutta ei tosiaan kilometritolkulla. Aika pian Possu totesi, että viima käy kipeästi kärsään ja palasi takaisin. Mutta ulkoilu vei vilun. Enää ei palele yhtään. Vois hyvin lähtee vaikka nakuna lumessa kieriskelemään. Harmi vaa, ettei oo lunta. Muuten Possu ois menny. ;)

Huomiselle Hotelliaamiaiselle on varattuna Prisman täytettyä patonkia. (Samaa muuten työpaikkalounaaksikin). Lisäksi kiiviä, mandariinia, jugurttia, mysliä. Työpaikan jääkaapissa on viinirypäleitä, leipää, juustoa. Aika hyvin, vaikka Possu itte kehuukin. ;)

2 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Juuri ja juuri ehdin kommentoida, kun on 5 minsaa aikaa ehtiä petiin ja hampaatkin pitää vielä pestä. Nyt en ehdi kirjoitella pitemmin...

Possu Munkki kirjoitti...

Susanna oli nopea :)