maanantai 23. tammikuuta 2017

Hassuja unia

Hotelliaamiaiset on taas ollu aika heikkoja. Tänään Possu keitti illalla taas kananmunia, niin olis huomenna valmiina. Nukkuma-aikakin on aika usein unohtunu. Eilen Possu oli ulkoilun ja jumpan jälkeen niin väsynyt, että meni aikaisin nukkumaan. Tänäänkin väsyttää. No vartti olis aikaa siihen vuoden alussa suunniteltuun.

Outoja ja levottomia unia Possu on kyllä nähnyt. Osaakos joku tulkita unia?

Edellisyöstä Possu ei muista muuta kuin, että just ennen heräämistään Possu huomasi hämmästyksekseen alastoman nuoren naisen laskevan mäkeä isossa pesuvadissa. Nainen nauroi ja kiljui riemusta vauhdin hurmassa. Tähän hämmästykseen Possu heräsi, ja herättyään naureskeli mielessään, että kaikenlaisia unia sitä näkeekin.

Viime yönä taas Possu matkusti junassa. Possulle oli myyty lippu "eläkeläisvaunuun." Possu oli tästä vähän närkästynyt, että lipunmyyjä oli arvellut Possun jo eläkeikäiseksi. Eläkeläisvaunussa oli iso valintamyymälä, kuin laivassa, mutta Possu ei jäänyt ostoksille,vaan etsi paikkaansa. Possulle oli oma yksityinen koppero. Tosi pieni ja ahdas ja Possu katseli tyytymättömänä, että tuohon koppiinko pitää ahtautua. Viereiseen koppiin meni nuori poika. Miten lie hänkin eläkeläisvaunussa? Mutta kopissa sekä Possu että viereisen kopin poika hihkaisivat riemusta, sillä siellä oli tietokone. Nythän matka meneekin mukavasti, kun voi nörttäillä samalla, Possu ajatteli ja heräsi.

6 kommenttia:

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Ilmeisen hauskoja ja vauhdikkaita Unia! Ensimmäinen viitannut uuteen mäelaskuvillitykseen, jossa on kyllä vaatteet päällä ja kypärä päässä. Siinä lasketaan hurjaa vauhtia ikäänkuin paksulla ilmapatjalla. Isännän mielestä unissani olisi voinut olla komea nuori mies. Toinen uni kuvannee ilmoittautumista uuteen SNY-SEIKKAILUUN. Ilmoittautuminen on nyt ajankohtaista. Hotellissa saa juuri niin hyvää ruokaa, kuin on ehtinyt kaupasta hankkia. Terveellistä proteiinia ainakin sait.

Repu kirjoitti...

Minun uneni eivät jää muistiin. Olisi kiva, jos jäisivät.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Anonyymi yllättyi. Ajattelin, että painopäivityksen kohdalla olisi pelkkä silmänisku.

Possu Munkki kirjoitti...

Ja Possu ehti jo huolestua, onko Anonyymi sairas, kun ei kommentoi.

HPöllö kirjoitti...

Pöllölle tuli niin äkkilähtö eilen, ettei muuta kuin sulat vaan pöllähti! Ja illalla tulin niin myöhään kotiin päänsäryn ja vilun kera, että otin Kallen kainaloon ja painuin petiin.

Mutta hassua unta näin minäkin :) Omassa työssähän en ole ollut 4,5 vuoteen ja työpaikalla on tapahtunut paljon muutoksia sinä aikana - en oikeasti enää tiedä ketkä on vanhoja työkavereita ja ketkä vielä nykyisiä. No joka tapauksessa, tämä vanha työparini, se jonka kanssa oltiin kuin paita ja peppu ja tehtiin periaatteessa töitä, oli unen pääosassa.
Me oltiin vanhojen työkavereiden kanssa koulussa, meillä oli myös vaihto-oppilas jolle minä ja yksi työkavereista käännettiin opettajan - tämän mun TYÖPARIN puhetta englanniksi. Tämäkin olisi vielä ollut ihan ok, paitsi se mun englanti... Mutta se opetuksen aihe: aiheena nimittäin oli NUHASUUNNITELMA. Kyllä Nuhasuunnitelma!
Sehän on tietysti näin flunssakautena ihan aiheellinen, mutta en ole siitä kyllä aikaisemmin kuullut ja nytkin se jäi pahasti kesken, kun kello herätti ottamaan lääkkeet...

Mutta kannattaa ehkä pyytää työnantajalta koulutusta Nuhasuunnitelman tekoon, sillä flunssakausi ei varmaan ole ihan vielä ohi.....

Sininen sohvan emäntä kirjoitti...

Voihan Unet! Sohvalla on suunniteltu Selviytymispakkausta nuhan varalle ja nyt Pöllön on nähnyt Unta...Ehdottomasti on nyt Taikapölyä tai Unihieķkaa Possun blogin kautta ilmassa.