sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Farkkuja etsimässä

Tänään Possu pyrähti Citymarketissa katsomassa löytyisikö sieltä uusia, Possulle sopivia farkkuja. Vinkkinä, että kannattaa mennä sunnuntai-iltana. Sillon ei oo ruuhkaa. Löytäminen oli silti hankalampi juttu. Possu totesi olevansa ihan vääränkokoinen. Possu on aina pitänyt ongelmakohtanaan nimenomaan vyötäröä, mutta nyt Possu totesi omistavansa myös erittäin paksut jalat! Housut mitkä muuten menis jalkaan, kiristää pohkeista!! Ja se oli niin tyhmän näköistä, ettei semmoista voinut ajatellakaan. Farkkuja oli muutenkin yllättävän vähän. Ne mitkä löytyi, oli haalistuneita ja kuluneita, tai sitten vahvan sinisiä ja mustia. Ja kaikissa varoitus, että ne päästää väriä. Possu oli lisäksi varma olevansa allerginen niille väriaineille. Ei oo kiva jos farkut kutittaa. Yleensä ottaen kaikki oli liian pieniä, tai sitten oli jotain jättikokoisia, jotka yllättävää kyllä, olivat taas liian suuria. Possu on väliinputoaja ja vääränkokoinen. Lopulta Possu löysi alerekistä yhdet vaaleat farkun tapaiset, hinta 15 euroa, ja kotona Possu huomasi hintaa alennetun kassalla siitäkin eli 10 e. Saavat välttää.

9 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

No eivät olleet farkut ainakaan hinnalla pilatut.

Possu Munkki kirjoitti...

Ei. Hämmästyin kun kaikki ostokset teki yhteensä 18 euroa. Sekä pöksyt että ruokaa että saippuaa. Kerran kassalla hämmästys näinkin päin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Pöksyt, ruokaa, saippuaa ja karkkia ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Anonyymi erehtyi. Possu EI ostanut karkkia. Sitä oli ennestään kaapissa.

Anonyymi kirjoitti...

Selvä. Uuden vuoden ennustukseni: painopäivitykset loppuvat pian kokonaan, painoa tulee hiljalleen n. 120 kiloon asti, sitten uusi alku, joka ei onnistu, ja paino vakiintuu lopulta 130 kilon tietämille.

Possu Munkki kirjoitti...

Aika pliisu ennustus. Possu tähtää tähän :

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005045156.html

Jos joku ei jaksa linkittää, niin :

"430 kiloa painavalla ”Pakistanin Hulkilla” on hurja ruokavalio: 36 kananmunaa, 3 kiloa lihaa ja 5 litraa maitoa päivässä"

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Onnea, sait uudet housut! Nyt panosta kauniiseen yläosaan eli puseroon tms. ja NAUTI! Elämässä on iloja, joista ei vyötärö kasva eikä vaaka valita ja pukeutuminen on juuri selllainen. Minullekin tuli oikein hyvä mieli, kun löysit uudet housut. Minäkin ostin joku viikko sitten, on vain puntit vielä lyhentämättä. Hyvät naurut myös tarjosit tuolla "tavoitteellasi" Hymyä huuleen ja vastatuuleen!

Laiskiainen kirjoitti...

Istuvien ja järkevän hintaisten housujen osto on haasteellista. Onneksi aina välillä tekee löytöjä.

Sulla melkoinen tavoite 😂.

Repu kirjoitti...

Hienosti on Possun vuosi lähtenyt käyntiin. Kaiken luin ja kaiken hyväksi totesin.