tiistai 3. tammikuuta 2017

Aamiaisherkuttelua ja muita haasteita ;)

Pöllöllä oli herkullinen idea. Joka aamu kunnon aamupala. Oikein Hotelliaamiainen!
Kuvahaun tulos haulle aamiainen naantali

Se on kumma, että vaikka yleensä kotona aamulla ei mikään maistu, niin kyllä hotellin aamiaispöydässä jaksaa silti syödä, niin paljon kuin napa vaan vetää. Mitä Hotelliaamiaisella tarjotaan ? ainakin tuoretta leipää, lohta, juustoja, erilaisia leikkeleitä, hedelmiä, salaattia, tomaattia, kurkkua, kananmunia, puuroa, jugurtteja, mysliä, marjoja, hilloa, vastaleivottua leipää, kahvia, pullaa, keksejä, suklaalähde...!!

Hmm.. no ehkä ihan kaikkea tuota Possukaan ei jaksa tehdä, vaikka tekisi jo illalla valmiiksi. Tänä aamuna Possu joi vaan kahvia, mutta kävi sitten työmatkalla kaupassa, ja työmaalla aamukahvin kanssa Possulla oli jo leipää, sulatejuustoa, kurkkua, viinirypäleitä. Aika hyvin, eikö? ;)
Huomisaamuksi Possu keitti kananmunan ja leivän kanssa löytyy kotoa juustoja ja kurkkua. Jugurttia on ja mysliä. Ja mandariineja. Aika hyvän aamiaisen niistäkin jo saa.

Ketkä lähtee mukaan Possun hotelliaamiaishaasteiseen?? Aletaan syömään hyvin aamulla ja kehuskellaan blogeissa minkälaisia herkkuaamiaisia tuli syötyä??

Muitakin hyviä vinkkejä oli. Tosin Possu kyllä tietää, että hiilareita pitäis vähentää ja proteiinia syödä, jasyödä säännöllisesti 4 tunnin välein. Mutta... kunhan nyt sais vältellyksi ees karkkeja!! Tänään Possu ei oo syöny kyllä yhtään karkkia. (aplodeja?) Eilen oli pakko syödä loput joulukuusen koristekarkit, että sai tänään heitettyä kuusen pihalle. Niin piti sanomani, että kyse ei oo niinkään siitä, että Possu ei tietäis, miten syödään terveellisesti, vaan että Possu ei saa otettua itteään niskasta kii ;)

Niin ja se nukkumishaaste. Ketkä lähtee mukaan semmoseen haasteeseen, että mennään aikasin nukkumaan? Siinä 23.15. Tai 23.30. Viimeistään ainaki klo 24 pitää olla petissä. Ois kiva herätä aamulla virkeänä ja levänneenä.

10 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

APLODEJA!!!
Hotelliaamiaishaaste? Mä syön jo aamu saman aamupalan: kaurapuuro kera leseiden ja mehukeiton. Jälkkäriksi kahvi rasvattomalla maitotilkalla.
Nukkumaanmenohaaste? Viime aikoina mulla on venynyt nukkumaanmeno noin klo 01. Lupaan pyrkiä olemaan sängyssä viimeistään klo. 24.

Possu Munkki kirjoitti...

Vissiin kaikki on mukana nukkumaanmenohaasteessa, kerta täällä ei oo ketään. ;) Possuki lähtee nyt nukkuu.

Jagulaari kirjoitti...

Possu! Ihan tuota en kyllä nyt sillä aamiaisella tarkoittanut :D :D
Mutta toisaalta, kirjoitinhan kyllä, että sellainen kuin sulle sopii, mun vika....

APLODIT olet ansainnut karkittomuudesta, se on tosi ja täältä ne tulee: APLODIT JA KUMARRUS! Huomenna sama tahti!

Ja hyvän aamiaisen olet valmistellut huomiseksi!

Nukkumaanmenohaaste....Riittääkö jos on kirjan kanssa petissä klo 24? Luultavasti nukahdan ensimmäisellä aukeamalla, joten ei se kovin pitkälle veny ja herään sitten ennen kellon soittoa ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Riittää. Sillehän ei mitään mahda, jos ei tuu uni.

Possu Munkki kirjoitti...

Tän aamun hotelliaamiainen : kahvia, 2 ruispalaa oivariinilla, kananmunalla ja kurkulla ja vielä pala kurkkua. Muna ois jääny, jos sitä ei ois illalla valmiiks keitetty.

Repu kirjoitti...

Hyvä muna! Minä olin valveilla yöllä, mutta en silti nyt näihin haasteisiin innostu. Palaan parin viikon päästä kyselemään, vieläkö haasteet on voimassa ja harkitsen sitten uudestaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Epäileekö Osa.. eikun Repu, että Possun ja Jagulaarin innostus ei kestä kahta viikkoa?

Repu kirjoitti...

Pois se minusta :0

Jagulaari kirjoitti...

Voi Repu sun kanssas - ei siis selvästikään minkäänlaista luottoa kavereihin :P

Possu Munkki kirjoitti...

Mistäs moinen?