torstai 5. tammikuuta 2017

-18

-18. Oliskin kiloa, mutta se on pakkasta. On silti sentään ees joulupaino lähteny siihen joulua edeltävään (isoon myös) lukemaan. Jotkut väittää, että parin päivän mässäily ei näy missään, mutta se on kukkua. Kyllä se näkyy. Heti.

Possu kävi pikku aamukävelyllä. Eilinen hyytävä viima oli poissa, joten enää ei ollut ollenkaan niin kylmä. Kotiin tullessa ihan jo kuuma. Aamupalalla meni kahvia ja ruispalaa juustolla. Nyt voi syödä vielä sen puolikkaan täytetyn patongin ennen töihinlähtöä.

4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Meilläkin on kylmä ja lunta maassa, taivaalla oli aamulla tähtiä eli ihan oikea talvi. Kaivoin ruskovillahousut , lämpöisen villapaidan ja toppapuvun päälle työmatkalle. Onneksi on vaatteita kaapissa! Herkullisia eväitä sinulla.

Susanna Maalta kirjoitti...

Hrrr... vaikka olisi kaikki maailman vaatteet päällä, niin naama jäätyy. Hengittäminen on hankalaa. Sieraimet ja silmäluomet tuppaa tarttumaan toisiinsa. Siis...

Repu kirjoitti...

Minullakin naama jäätyy vaikka muuten on tosi lämmin, kun on tukevasti päällä.
Ja kyllä jokainen mässäys heti näkyy. Sitten ei näy, jos paino on ollut pikään alhaalla.

Possu Munkki kirjoitti...

Pk-seudulla olikin tänään enemmän pakkasta, kuin meillä. Lukemat vaan nousi, kun sinnepäin ajeli. Ja luntakin näytti olevan.