torstai 8. joulukuuta 2016

´Väärin nukuttu

Takana huonosti nukuttu yö. Vielä kello 6 Possu vilkaisi viimeisen kerran kelloa, ja kauhistui, ettei vieläkään nuku. Nyt väsyttää ja päätä särkee ja töihin pitäis jotenkin raahautua. Ei tällaisena päivänä viitti ees punnita, sillä nyt on silmäluometkin jo niin raskaat, että yksistään nekin jo painaa. ;)


5 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Vähän sama vika: nukuin kyllä mutta jotenkin huonosti nukuttu, koska päätä särki jo saman tien kun avasin silmät. Ja töihin pitäisi mennä. Heräsin siihen, kun hammaslääkäristä tuli muistutus, että HUOMENNA on aika vastaanotolle, suuhygienistille, kun ei hammaslääkärille pääse ennen sitä vaikka hampaassa on reikä.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Huonosti nukutut eli valvotut yöt on tuttuja juttuja. Raitis ilma työmatkalla auttaa ja kotona pienet päiväunet. Seuraavana yönä sitten nukuttaa jo iltauutisten aikaan. Miten sitä nuorena jaksoi samoilla silmillä yön valvottuaan mennä opiskelemaan?

Laiskiainen kirjoitti...

Huonosti nukuttua n taitaa olla ilmassa, kun täälläkin päin meni pitkään pyöriessä.

Tsemppiä päivään ja toivottavasti ensi yönä uni tulee meille kaikille paremmin silmään.

mustakissa kirjoitti...

Oi voi, mikään ei ole niin kamalaa kuin sängyssä hyöriminen unta odotellen. Sitten kun alkaa kelloa vilkuilla, ei todellakaan uni tule silmään kun vaan miettii, että jos nyt nukahtaisi, ehtisi vielä nukkua...
Toivottavasti seuraava yö menee paremmin.

Possu Munkki kirjoitti...

Toivotaan. Possu oli tänään ihan yliväsynyt. Hekotteli töissä vaan kaikelle. Työmatkalla autossa ei kovin raitista ilmaa ollut, mutta jännitystä jäisellä tiellä sitäkin enemmän. Myöskään päikkärit ei onnistunu, koska Possu tuli just tunti sitte vasta kotiin. Alkais olla yöunten aika. Mutta eipä nytkään nukuta.