sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Sunnuntai-illan ylimääräinen kuva-arvoitus

Mikä tilanne?

Keksi selitys kuvalle.

7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Possu yrittää saada kuvaan pihalla kirmaavaa joulutonttua, mutta tonttu lymyilee hämärissä.

Susanna Maalta kirjoitti...

Auto näkyy kuvan yläosassa. Olisko Possu kuvannut jäistä katua, eli jalkakäytävää, tien laitaan parkkeeratun auton vieressä.

HPöllö kirjoitti...

Naapurin rouvalla kävi vieraita ja isäntä tulikin kotiin aikaisemmin kun oli puhe...Hui sentään... Siitä vaan päättelin kun oli noita auton renkaita noin paljon...
Ja kun Laiskiainen vei jo tuon joulutonttu -tarinan :D En minä muuten tämmöisiä tarinoita....

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Tässähän on opastusta heijastimen käytöstä: Pieni tonttukokoinen henkilö siinä odottelee päästäkseen kadun yli. Auto ajaa lujaa, mutta onneksi pienellä tonttuhenkilöllä on heijastin, hän näkyy pimeässäkin autojen valoissa ja on näin turvassa. Joko olet tehnyt Joulutaikoja ja pudottanut molemmat tumput, yhdessä?

Osakainen kirjoitti...

Possumunkki on ollut rilluttelemassa Naantalissa Ukkokarjun luona ja kiitää vimmattua vauhtia kotia kohti, koska kohta on keskiyö ja Osakaisen kalenterin luukku avautuu. Auto heittelehtii sivuliirussa liukkaalla, mutta Possu ehtii taas kerran ajoissa.

mustakissa kirjoitti...

Possun Pikkukamu heijastinliivissä ehti juuri ja juuri väistää pimeydessä kiitävän auton. Possu itse otti kuvan maassa istuen, koska oli juuri säikähdyksestä liukastunut jäisellä kadulla saparolleen. Vauhti ja vaarallinen tilanne saivat kuvan vähän heilahtamaan, mutta onneksi Pikkukamun nopeat refleksit pelastivat hänet ja Possun jäämästä auton alle. Nyt selvittiin vaan säikähdyksellä ja parin päivän saparon säryllä.

Possu Munkki kirjoitti...

Hyviä ja hauskoja selityksiä. Mustakissan selitys oli se, jota Possu tilanteessa pelkäsi. Osakaisen selityksestä otetaan mukaan toiseksi peloksi se auton sivuluisu. Emäntä muistuttaa heijastimien tärkeydestä, ja emännälle tiedoksi, että Possu pitää visusti huolta uusista tumpuista. Pöllön selityskin voisi olla osuva. Naapurissa voi olla monenlaista episodia seurattavana, mutta ei Possu sentään tohtisi kuvata. ;) Susanna, ei katua, vaan parkipaikkaa. Ja Laiskiainen oli nähnyt kuvassa tontunkin. Äkkipäätä vois nähdäkin. Hauska, että etummainen autonrengas näyttääkin ihan joulutontulta.
Kiitos hauskoista kommenteista. Teen pian uuden päivityksen, jossa paljastan vastauksen. :)