lauantai 17. joulukuuta 2016

Sohvan joulumuistaminen

Kovin hitaasti  on tänä vuonna joulukortteja laatikkoon tipahdellut. Onko posti vahingossa silpunnut ne ruohonleikkurilla vai eikö Possua oo muistettu? Sniif. Tänään kuitenkin laatikosta löytyi kirjekuori, ja sen sisältä pikkuruinen paketti Sohvaemännältä :)

Possu oli ihan varma, että siellä on varmaan laastari laitettavaksi suun eteen, ettei Possu syö liikaa karkkia. Possu meinasi ensin säästää tämänkin paketin aattoon, mutta päätti sitten avata, kerta Pöllökin oli avannut.  Ja mieluummin nyt se laastari suun eteen kuin aattona.
Possun hämmästykseksi paketista löytyikin söpö, pieni sydän.

Possu arveli ensin emännän tehneen sen itse, mutta lapussa lukeekin joku nettiosoite.
Kiitokset taas kerran muistamisesta!

Mutta Osakaisesta Possu on huolissaan. Minne lie hävinnyt, kun ei uutta luukkuakaan ole ilmestynyt esiin, vaikka eletään uutta päivää yli puoli tuntia?2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Sydämen on tehnyt ulkomailla työkaverin sisar ja todella taitavasti on tehnytkin. Tämä on lämmöllä valittu juuri Sinulle, huomaahan sen väristäkin, melkein taivaansininen... Yhtään ikävää ajatusta tai tekoa tahi nuhdetta ei Siniseltä sohvalta tule, ei todellakaan. Nyt on jouluomenoiden, manteleiden ja muiden jouluherkkujen aika...

mustakissa kirjoitti...

Hieno!