torstai 8. joulukuuta 2016

Possurekka ojassa

Huonostinukutun yön jälkeen Possu sai kuulla, että nyt pitääkin mennä kiertotietä. Possun työmatkatie oli suljettu. Siellä oli tukkirekka, possurekka ja vielä joku kolmas rekka ojassa ja tiellä poikittain. Jotain sellaista Possu oli aina sillä tiellä pelännytkin, kun se on niin mutkainen ja kallisteleva ja aina jäätiköllä. Possu lähti sitten hyvissä ajoin matkaan ja kiersi kaksinkertaisen matkan isoja teitä pitkin. Onni kuitenkin, ettei rysäkässä ollut käynyt mitään niille kolmellesadalle kyydissä olleelle Possulle eikä ihmisillekään. Ja onneksi ei tämä Possu enää siihen samaan rytäkkään joutunut.

Työpäivä tuntui loputtoman pitkältä, kun väsytti niin kovasti. Kahvin ja pullan voimalla jaksoi kuitenkin. ja iltaa kohden Possu alkoi piristyä. Päivällä Possu ajatteli, että kunhan lopulta pääsee kotiin, niin menee heti saman tien nukkumaan. No, tässähän sitä ollaan. eihän tässä enää kovin pitkä aika ole Osakaisen luukkuunkaan. ;)

7 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Hyviä uutisia siis monta!

Osakainen kirjoitti...

Kiitos kirjasta. Hyvä lisä lukemattomien kirjojeni joukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, ja painoa kehiin.

Possu Munkki kirjoitti...

Kilo lisää ja housut kiristää ;P

HPöllö kirjoitti...

Joulu torttuineen, pipareineen, suklaineen, kakkuineen ja joulumuistamisineen alkaa olla jo niin lähellä, että Pöllö on vahvasti sitä mieltä, että Possu vapautetaan loppuvuodeksi painopäivityksistä.

Kun vuosi vaihtuu, otetaan "tipaton" tammikuu itse kukin - mitä se sitten tarkoittaakin, vai mitä? Lähteekö Possu mukaan? Mä meinasin uudelleen suklaatonta ja sokeritonta kuukautta...

Possu Munkki kirjoitti...

No se nyt ainakin on varmaa, että näinä päivinä paino ei tuu ainakaan laskemaan :D mutta ehkä totuutta on hyvä katsoa silmiin silti joulunakin. Possu päivittää, jos muistaa ;)

mustakissa kirjoitti...

Oi joi, mutta onneksi oli onni tuonkin onnettomuuden matkassa.