perjantai 9. joulukuuta 2016

Lisää jännitystä

Tänään se vasta jännittävä paketti tulikin. Possun kännykkään piippasi nimittäin viesti, että on tullut lähetys, joka pitää hakea naapurikunnan postista! Lähettäjänä näkyi se Salainen Joulupukki, mutta oliko Pukki erehtynyt osoitteesta?

No Possu kaahasi läpi jäisen ja pimeän tien etsimään naapurikunnan postia. Possu ei ollut käynyt siellä (postissa siis) ikinä ennen, eikä tiennyt edes, missä se siellä on. Sitäkin Possu mietti, onkohan naapurissa yhtä hyvin kuin meillä, että posti illallakin auki?

Löytyihän se erään tien varrelta sekalaisesta paperikaupasta. Ja siellä näytti olevan ovelle asti jono! Oliko koko maakunnan joulupaketit lähetetty tähän yhteen ja samaan postiin? Myyjiä oli kuitenkin 3 jonoa purkamassa, joten ei Possu loppujen lopuksi kauhean kauan joutunut odottamaan.
- En kyllä tiedä, miksi tämä tänne on lähetetty, mutta tulinpa nyt kuitenkin hakemaan, Possu mutisi vähän harmissaan omalla vuorollaan.
Joku siellä heillä oli kuulemma klikannut jotain väärää nappia. Olisivat kuulemma lähettäneet sen Possun kotinurkille, jos Possu olisi soittanut.
- Noo sainpa sen näin nopeammin, Possu totesi ja oli iloinen kuitenkin saatuaan paketin käsiinsä.
Sieltä paljastui näin ihana paketti :
jonka Possu aikoo avata vasta aattona! :) Kiitoksia lähettäjälle!

Ja kotipostilaatikossa odotti toinenkin yllätys :

Kaunis kortti Susannalta Maalta! Kiitos Susanna!2 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Minun lähettämäni kortin posti toi ainakin nopsasti. Ole hyvä!

mustakissa kirjoitti...

Meilläkin on ilmeisesti ollut napit sekaisin postissa, kun saa käydä aika usein naapuri kunnan puolelta paketteja noutamassa...