keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Jännittävä paketti

Tänään oli postilaatikossa jännittävä paketti. Possu arveli sen olevan nyt tältä Salaiselta Joulupukkiystävältä. Näyttikin ihan siltä, että siellä on kirja. Pukkihan oli tässä jo udellut Possun kirjamakua.

Vasta sisällä Possu tuli vilkaisseeksi lähettäjää. Sehän olikin Sohvaemäntä. Mitä kummaa? Possu haki avuksi terävät sakset, sillä Possu tietää kokemuksesta, että emäntä teippaa paketit kunnolla, etteivät aukea, vaikka posti miten niitä heittelisi. (Eikä Possukaan saa auki.) Kauan sai tämänkin paketin avaamisen kanssa töitä tehdä, mutta aukenihan se lopulta ja sieltä paljastui :

Näin mahtavat tumput!!
Emäntä oli siis alkanut sääliä Possua, jolla ona aina lapaset kadoksissa ja tehnyt tuollaiset kunnon isot lapaset, joiden ei luulisi ihan helpolla häviävän! PALJON KIITOKSIA!!


Lumesta on muistona enää jäiset pikkutiet ja kadullakin saa olla varovainen, kun voi yhtäkkiä ollakin liukasta.

Possu on leiponut urakalla pikkuleipiä. Possun työmaalle on nyt pesinyt ihan hupsu tapa, että jouluksi pitäisi antaa jokaiselle joku itse leivottu lahja. Huh! Ei siis määrätty, mutta olis se vähän noloa vastaanottaa toiselta, jos ei oo itte leiponu. Possu teki nyt vähän isomman satsin, niin riittää useaan lahjapussiin.

Jahas, ja kohta aukeaa Osakaisen luukkukin. Nyt on kyllä niin uuvuksissa leipomisesta, että tuskin hoksaa mitään kirjoja ees.

3 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Lovikathan ne ja kokoa on, jotta saat toiset tumput tai sormikkaat alle. Langan on lahjoittanut Pöllö ja nyt löysin sen sängyn alta kun luin ahdingostasi. Jos päättävät hukkua, pudota molemmat, saat jonkun toisen iloiseksi, näin joulun alla. Ainakin värin toivon olevan se taivaansininen josta pidät, sen perusteella otin tämän langan käyttöön. Ja oli muuten nopeat neuloa, vaikka posti kuljettikin niitä ihan liian kauan, ainakin viikon! Piparit on jotain, mihin minun kärsivällisyyteni ei riitä...

Susanna Maalta kirjoitti...

Taivaansininen? Näyttää kuvassa ihan vaaleanpunaiselta. Niin tai näin, ihana yllätys juuri sinun ahdinkoasi silmälläpitäen.

Possu Munkki kirjoitti...

Jännä, kyllä ne Possun koneellakin näkyy ihan vaaleansinisinä. Sanaa lovikka Possu ei oo ikinä kuullutkaan. Siitä ei kyllä tietäis, onko syötävää vai liikuteltavaa, mutta onneksi postin tuomiset tunnisti muuten. ;)