keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Naantali

Possu on koko illan penkonut valokuviaan. Possu oli nimittäin ihan varma, että Possulla on PALJON hienoja kuvia Naantalista. Ihan varmasti Possu on ottanut! Mutta ei löydy, ei millään. Kuvia löytyy Tukholmasta ja Tallinnastakin, mutta ei niitä Naantalin kuvia. Minne ne on kadonneet?

Possulla meinasi nimittäin mennä jäätelötuutti väärään kurkkuun, kun Possu luki Kylpyläkilpailumainoksen alta Sohvaemännän ja Isännän suosituksen mennä kylpylälomalla Turkuun teatteriin. Turkuun?! Kuka viitsii lähteä Turkuun, kun on päässyt niin hienoon paikkaan kuin Naantali?? (Possu nyt kyllä vähän epäilee, onkohan emäntä ja isäntä koskaan käyneet Naantalissa ja nähneet, minkälaista siellä on?) Siksi Possun piti hakea kuvia todisteeksi, miten hienoa Naantalissa on.


Löytyi vain nämä, mitkä on täällä ennenkin julkaistu. Possun täytyy varmaan joku päivä lähteä oikein kuvausretkelle Naantaliin. Vanha kaupunki meren rannalla on aivan ihana vanhoine puutaloineen, kaikki ne vanhan kaupungin idylliset pikku kahvilat ja ravintolat, taidegalleriat ja putiikit, Muumisaari ja kalliot, joista näkymä merelle. Löytyy Rakkaudenpolkukin, kyllä siellä kelpaisi Emännän ja Isännänkin käsi kädessä käveleskellä. ;)  Jos voittaa kylpylävuorokauden, niin kylpylästä menee kiva merellinen ja metsäisä kävelypolku sinne vanhaan kaupunkiin.

Possu kävi Naantalin matkailusivuillakin, mutta nekään ei tehneet oikeutta paikalle. Kuvia, kuvia enemmän!! Netistä löytyi sentään pieni virtuaalikierros vanhassa kaupungissa. Tosi pieni, ja siitäkin jätetty pois parhaat palat.
Ja täältä voi lukijat tehdä ajankulukseen vaikka Pikku Myyn jumpan

3 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

On Pöllökin käynyt Naantalissa. Joskus noin 25 vuotta sitten. Käytiin Muumimaailmassa ja oon vieläkin otettu Muumimamman hillokellarista! Se oli niiin herkullisen näköinen! Siitä on olemassa kuvakin. Kaikki ne hillopurkit ja valkosipuliletit. Nam! Ja tietenkin on kuva itse Muumimammastakin.
Leijonakin me nähtiin.

Ja torilla oli yhdellä myyjällä pesästään pudonneita oravanpoikasia, joista hän piti huolta. Pipossa hän piti niitä lämpöisenä, mutta millähän hän mahtoi niitä ruokkia...Jaa-a..

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Oi, ehdottomasti Possu Munkki on oikeassa, Naanatali on hyvä paikka. Emäntä vain muistelee lämmöllä Turun teatteritarjontaa ja Naantalissa sitten kelpaisi yöpyä ja viihtyä, talvellakin.

Possu Munkki kirjoitti...

Ettei ois nyt Emännän mielestä ruoho aidan takana vihreämpää. ;) Possu tuntee ainakin yhden turkulaisen, joka käy nimenomaan Tampereella aina teatterissa, koska siellä on paremmat esitykset. ;)

Ei vais, miten vaan, mutta kantsii tehdä eri reissu sitten Turkuun, sillä Naantalista ei kyllä raaski lähteä mihinkään.